Energie Drank: kan vergiftigen kan een kind

Energy-Drinks sind ungesund
Voor het organisme van een kind, het cafeïnegehalte van Energie Drankjes veel te hochDas Probleem met Energie Drankjes is dat ze smaken lekker zoet, en dat is de reden waarom niet alleen jongeren en volwassenen drinken meer dan gezond is. Een recente studie toont aan dat blijkbaar, baby ‘ s komen aan de smaak met een levensbedreigende gevolgen.

Onderzoekers van de American Heart Association verzamelden zich bij de 55 VS gif centra gegevens over medische incidenten met kinderen, de Energie Drankjes werden gedronken.

Twee kinderen op een dagelijkse basis in de emergency room

De Cijfers zijn alarmerend. Ongeveer 40 procent van alle gemelde vergiftigingen noodsituaties in de Verenigde Staten, die in verband met de consumptie van Energy Drinks betrekken van kinderen onder de zes jaar. In het verenigd koninkrijk, moest worden notbehandelt in de afgelopen drie jaar meer dan 2000 kinderen als gevolg van de consumptie van zoete Energie Drankjes in ziekenhuizen – dit is ongeveer twee kinderen per dag. In de Verenigde Staten in de afgelopen twee jaar rapporten over sterfgevallen van kinderen en jonge mensen die eerder verbruikte Energie Drankjes.

Gevolgen voor de gezondheid voor kinderen

De gevolgen voor de gezondheid voor jonge kinderen zijn levensbedreigend. In de overgrote meerderheid, in de verenigde staten, gemelde gevallen, het was voor kleine kinderen om ernstige cardiale (bijvoorbeeld hartritmestoornissen) en neurologische aandoeningen (bijvoorbeeld, met betrekking spierkrampen, wijn aanvallen of woede-aanvallen) problemen.

Dodelijk Gevaar: Cafeïne-Vergiftiging

Experts waarschuwen dat bij volwassenen, is het hoge gehalte van stimulerende middelen, bijvoorbeeld, cafeïne, taurine) stoffen in de Energie Drankjes te hoge bloeddruk of een defect kan leiden tot hart-tarief. Het risico is nog groter voor kleine kinderen, die hebben minder spiermassa en een andere set van de stofwisseling. Voor kinderen onder de zes jaar, de energie-drankjes daarom een levensbedreigend gevaar. De reden hiervoor is dat uw lichaam is niet in staat om te gaan met genotmiddelen snel.

In een volwassene, het kan komen van een dagelijkse inname van 400 milligram cafeïne (Energy Drink-verscheidenheid van deze inhoud is gelijk aan de hoeveelheid cafeïne van een tot drie doses) om een gevaarlijke cafeïne-vergiftiging.

Bij kinderen is het veel sneller om een dergelijke vergiftiging. Een cafeïne concentratie van 2,5 milligram per kilogram lichaamsgewicht, acuut levensgevaar. Vertaald, betekent dit dat een kind moeten nemen met een lichaamsgewicht van 15 tot 16 kg niet meer dan 40 milligram cafeïne. Echter, sinds Energie Drankjes kan per kan in een tien maal hogere concentraties cafeïne, het komt bij kinderen sneller aan toxische reacties.

Hamburg-harburg, 19. November 2014

Geef een reactie