En alle van een plotselinge, het oor wordt niet uitgevoerd… wat te doen als het trommelvlies is gescheurd?

Nadine Hess
Expert Dr. Hess: hoe gevarieerder de voeding in de zwangerschap, hoe kleiner de kans dat de kinderen het ontwikkelen van allergieën.Gisteren avond, alles was ok, ze klaagde een beetje over oorpijn en deze ochtend stroomt, plotseling vocht uit het oor. Scheurt het trommelvlies? Chirurgie moet voor mijn kind nu? Als veel van de gesprekken in de kinderen ‘ s operaties in de komende paar maanden. De ouders maken zich Zorgen: Als het gaat om een gescheurd trommelvlies? Kan mijn kind hoort nu niets meer? Wat er moet worden beschouwd in de behandeling?

De kinderarts Dr. Nadine Hess zegt:

Vloeistof lekt uit het oor, meestal is dit een zeker teken dat het trommelvlies is gescheurd. Een scheur in het, als Afscheiding achter het trommelvlies ophoopt. Door de toenemende meestal pijnlijke druk kan leiden tot het Scheuren van het trommelvlies. Op dit Moment, de Afscheiding uit stroomt naar buiten en de pijn bladeren snel. De meeste van de zogenaamde trommelvlies perforatie tijdens of na een verkoudheid. Als u een koud, het middenoor vaak reageert op dezelfde, als door een koud, de drainage van het middenoor naar de neus wordt verstoord. Dit is de enige manier Afscheidingen ophopen achter het trommelvlies.

Mijn kind met een geperforeerd trommelvlies naar de dokter?

In feite, moet u, zodra de vloeistof loopt uit van het oor van uw kind, de arts van uw kind. Hij zal kijken naar het oor en de gehoorgang van uw kind. Ook zal hij onderzoeken van de lekkende vloeistof. Het is meer wit en ruikt neutraal, is van een bacteriële infectie is onwaarschijnlijk, dus meestal niet behandeld met geschikte antimicrobiële therapie. Het is genoeg dan gewoon te wachten tot het vocht is afgevoerd uit het oor. Dit kan tot 2 dagen. Als het nog niet droog is, is een reactie op de KNO-arts onvermijdelijk is.

Soms zal de arts voorschrijven, om te voorkomen dat een zogenaamde super-infectie, ontsmettingsmiddel oordruppels met waterstofperoxide, die kunnen worden toegepast 1-2 maal daags in het aangedane oor. Een bewijs Is van een bacteriële infectie – het ruikt onaangenaam, de ontlading is geel-groen en/of een uitstrijkje was positief, het kind zal anders worden gebruikt, maar passen (geen koorts), en anti-biotische oordruppels. Koorts, verlies van eetlust, alsmede brand, ernstige pijn toe te voegen aan deze, een antibioticum is voorgeschreven voor het oprapen. Een uitstrijkje is bovendien een indicatie van de antibiotica is geschikt voor de therapie bij de beste.

Kind mit Ohrenschmerzen

Kinderen hebben een loopneus, die vaak ophoopt Afscheidingen achter het trommelvlies. Door de toenemende druk, het kan leiden tot het Scheuren van het trommelvlies. De vloeistof stroomt vervolgens naar buiten en de pijn gaat snel

Bedreigen gehoorverlies aan mijn kind?

Slecht een trommelvlies perforatie, die wordt veroorzaakt door een ontsteking. Meestal geen gehoorbeschadiging die daaruit voortvloeien. Chronische middenoor infecties die niet adequaat behandeld wordt, aan de andere kant, vaker een gehoorverlies. Dit kan, bijvoorbeeld, effusie in het geval van een langdurige middenoor, de zogenaamde Seromukotympanon het geval, in de duurzaam te weinig geluiden in het middenoor te komen en de kinderen hebben het gevoel, als je zou horen als het ware door het katoen wol.

Chirurgie moet voor de gescheurd trommelvlies?

Een geperforeerd trommelvlies hoeft niet geopereerd te worden. Het groeit meestal binnen een paar dagen weer alleen. De controle van de arts is belangrijk, want het moet de controle van het verloop van de genezing. Als het trommelvlies niet goed geneest, het is weer zo stabiel als voorheen. Maar het kan ook gebeuren dat de scheur is te groot om dicht bij zichzelf opnieuw. In een kleine interventie van deze crack is dan weer gesloten.

Het is vooral belangrijk dat u wat tijd om ervoor te zorgen dat er geen water in het oor, zodat er geen bacteriën worden gespoeld. Douchen is toegestaan, zolang de douche is niet direct op het oor. Als u wilt dat om aan de veilige kant, het beschermen van het oor voor de tijd van het douchen/wassen met een beetje van katoen, wol en nemen ze weer uit. Zwemmen of zelfs duiken moeten worden over 14 dagen, is geheel weggelaten.

© door wat wordt uitgezonden

Geef een reactie