Eerste hulp voor kinderen: Hoe ik de behandeling van kaak of tanden blessures?

Kinderärztin Dr. Nadine Hess
Expert Dr. Hess: In het geval van tandheelkundige verwondingen, moet u onderzoeken of de orale holte van het kind. Een Tand of een stuk ontbreekt, probeert u het nogmaals.Aangezien kleine kinderen zijn niet in staat tot het Najaar is het meestal snel genoeg met de armen te onderscheppen, het resultaat is iets kaak-en tandheelkundige verwondingen. Kinderarts Dr. Nadine Hess wordt uitgelegd wat te doen in zo ‘ n geval.

De kinderarts Dr. Nadine zegt Hess

Kaak of tanden verwondingen gezien bij kinderen, meestal slechts één keer erger dan ze werkelijk zijn. Vooral kleine bloedingen zijn gebeurd in een snel vallen als het kind bijt, bijvoorbeeld, met de tanden per ongeluk in Vallen op de lippen. En dergelijke verwondingen voordoen tijdens het Spelen. Omdat kleine kinderen zijn meestal niet in staat om, in een geval tijdig met de armen of de handen te onderscheppen en te land, dus met het gezicht op de grond.

Kind auf dem Zahnarztstuhl

In geval van aanhoudende bloedingen of pijn in de kaak, een kind moeten kijken naar de tandarts het letsel in meer detail

Kaak en tanden verwondingen: Wat te doen?

Eerste van alles, moet u verzekeren het kind en vraag haar om de mond te openen. Klaagt het is al van de pijn, of is niet in staat om de mond te openen, dit kan een kaak letsel, een kinderarts. Als er bij het Openen van je problemen, onderzoekt de mondholte goed: In het geval van een tand letsel is niet altijd zichtbaar op het eerste gezicht, of misschien een stuk van een Tand brak. Met behulp van een kleine lamp en een zak met spiegel, kunt u de achterkant van de tanden.

Een stuk van een tand of zelfs een volledige afwezigheid, moet u ervoor zorgen om te proberen dit weer. Gewoon helemaal uit gebroken tanden de mogelijkheid om gebruik te maken van het weer. Voor deze is het belangrijk dat u de Tanden tijdens het Vervoer naar de arts vochtig. Wikkel het in een vochtige doek of bewaren in een glas melk of water. Als u in het ongeluk op de weg en niets, kan het kind naar de Tand in de mond, nadat hij werd gereinigd met een zakdoek. Het moet natuurlijk worden genomen om ervoor te zorgen dat de Tand niet per ongeluk ingeslikt – deze methode is daarom meer geschikt voor de iets oudere kinderen. Ga dan naar de tandarts. Neem de immunisatie records van het kind, zodat de arts kan u bijvoorbeeld informeren over de laatste Tetanus vaccinatie.

Een bloeding in de mond geven van borstvoeding

Naast de tandheelkundige letsel, bloeden uit de mond zijn vooral een veel voorkomend Probleem na een val en omdat van een metalen smaak heel ongemakkelijk. Borstvoeding het is niet altijd gemakkelijk, omdat het speeksel en de Algemene vocht in de mondholte, een Schurft te voorkomen. Bekijk het bloeden nauw: het Is licht roodachtig of glasachtige, wordt de doorstroming van het bloed. Dit betekent, dat de mond wond is nog niet gekomen om te rusten en zijn geen grote reden tot zorg. Dep het voorzichtig, met een lichte druk van buitenaf op de wang dergelijke bloedingen stoppen vanzelf. Ook zorgen zij ervoor dat het kind rust, zodat de cyclus kan tot rust te brengen. Het bloeden, maar is diep rood en stopt niet, zelfs na ongeveer 30 tot 45 minuten, dient u onmiddellijk contact op met een tandheelkundige dienst.

Geef een reactie