Eerste hulp na ongeval grill

Ein Mann grillt
Als gevolg van een aantal preventieve maatregelen het risico van de barbecue ongevallen aanzienlijk kunnen worden verminderd elk jaar in Duitsland volgens de duitse Rode kruis (DRK) tot circa 4.000 grill ongevallen. Vaak ernstige brandwonden zijn het gevolg. Wanneer de first responders nu handelen onjuist gebruikt, kan dat resulteren in een erger letsel. Dus om het goed te doen.

De meest voorkomende oorzaak van barbecue ongevallen het verkeerd omgaan met Vuur accelerants, alcohol of benzine. Ze zijn gekanteld in het vuur van de Grill sneller op te warmen. Een steek van vuur dat kan niet alleen schadelijk zijn voor de Persoon op de Grill, maar ook op de omstanders te verspreiden.

In het geval van ernstige brandwonden bel een ambulance

U kunt bellen in geval van ernstige en uitgebreide brandwonden onmiddellijk hulpdiensten (112). Vooral in het geval van brandwonden aan het gezicht of wanneer warme lucht wordt ingeademd, kan gevaarlijk is de Situatie voor de benadeelde leven. Brandwonden zijn ook de oorzaak van veel pijn, die kan het beperken van de gaven van de noodsituatie door gerichte drug.

Om vlammen te doven op het lichaam

Je stikken in een vuur, bedroefd kleding, door het indrukken van een plafond vast op het lichaam en de vlammen uit het hoofd naar beneden op de naad. Maar let op: Dit is niet een deken gemaakt van synthetische vezels. U blussen met water. Een brandblusser moet worden bij de Hand, je kan spuit het schuim nooit het gezicht van de betrokken Persoon. De Rest van het lichaam van de brandblusser kan gebruikt worden in de korte-blussen schok, ook vanuit het hoofd naar beneden. Verwijder verbrand kleding, tenzij ze zijn niet gebonden aan de huid. Dit is belangrijk, omdat de kleding winkels warmte en dus verdere beschadiging van het weefsel.

Grote brandwonden cool

Beschadiging van de huid, brandwonden worden afgerond in een paar seconden. DRK-Federale arts Professor Dr. Peter Sefrin adviseert: burns is niet cool. In het geval van kleine-gebied wonden (kleiner dan de palm van de hand) kunnen worden afgekoeld voor verlichting van de pijn op de korte termijn. Een langdurig koelen met water kunnen trekken met de grootschalige schendingen onder koeling. Dek de wond, in plaats daarvan, met een (brandwonden)-Vereniging van doek van de pleister van uw auto-venster. U sluit de losse en zonder druk. Ter dekking van de benadeelde, in voorkomend geval, van de nooddeken om te voorkomen dat onderkoeling. Houd uw handen uit de buurt van home remedies, zoals zalven, Oliƫn, of bloem!

Om te voorkomen dat ongevallen grill

  • Gebruik voor het grillen, alleen vaste grill lichter vocht en brandstof pasta ‘ s. Giet nooit vloeibare brandstof, zoals alcohol, benzine of andere versneller op de hete kolen!
  • Houd altijd een emmer bluswater bij de hand.
  • De barbecue is veilig? Of kon knock-down kinderen of razende honden hem?
  • Zorg ervoor dat er geen dronken mensen gebruik maken van de Grill. Om kinderen op basis van hun leeftijd over de behandeling en de gevaren van een open vuur.

Meer tips voor een gezonde barbecue kunt u vinden in onze fotogalerij klik hier.

Hamburg-harburg, 12. Juni

Geef een reactie