Eerste hulp bij vergiftiging

Expertin Dr. Nadine Hess
In het geval van een vergiftiging moet worden vermeden ten koste van alles, dat de Patiënt in de pauzes. Als een resultaat, de slokdarm kan worden beschadigd.Uw kind is het drinken van een huishoudelijk schoonmaakmiddel of een tablet in de mond? Dan een snelle, maar kalm Actie is nodig! Kinderarts Dr. Nadine Hess uitgelegd wat ouders moeten doen in het geval van een vergiftiging.

De kinderarts Dr. Nadine zegt Hess

Vooral in de leeftijd tussen twee en drie jaar, frequente gevallen van vergiftiging optreden bij kinderen, te wijten aan de Kleine verkennen in het bijzonder bewust zijn van hun omgeving. Als u vervolgens komen om bronnen van gevaar, zoals huishoudelijke schoonmaakmiddelen, er is een grote kans dat je drinkt, de inhoud van de nieuwsgierigheid. De schuld van de schuld van de ouders is soms: Vaak je pas in het acute geval, dat het kind opeens groot genoeg om op de plank met de schoonmakers, of de Kast met de pillen matching. Een vergiftiging optreedt, sommige van de ouders van zelfverwijt ook in paniek. Hier, zoals in alle gevallen van nood: Probeer niet stil blijven, zodat het kind bang wordt of in paniek.

Hoe kan ik herkennen van een vergiftiging?

Uw kind lijdt aan een vergiftiging, het in de eerste plaats te wijten aan vreemd gedrag. De symptomen zijn onder andere een onvaste gang worden gebruikt, vaak van de armen als een hulp voor de Balans en de poging om te komen tot voor objecten die niet bestaan. Voorzichtigheid is ook nodig als de Junior last heeft van Misselijkheid of braken. In dit geval is, controleer dan of alle stofzuigers, tablets, sigaretten en dergelijke zijn er nog steeds, waar ze thuishoren. Een object heeft plotseling veranderde de cursus of ontbreekt, mag u ervan uitgaan dat uw kind zou kunnen inslikken en nu onder een vergiftiging lijdt. Was uw kind en de plant blijft in de mond, je spuug het uit en kijk of je kunt van de Plant kan nog steeds een complete tak, dan is de bepaling is gemakkelijker.

Wat maakt de vergiftiging met huishoudelijke schoonmaakmiddelen zo gevaarlijk?

Om te bepalen, zoals in het geval van een vergiftiging is om verder te gaan, het moet worden gevonden uit de eerste, wat geslikt heeft het kind. Als u niet zeker bent, zijn mond open en kijk of er nog resten van de ingeslikte stof. Het kind moet spuug het dan uit. Belangrijk: Misselijkheid en werkelijke Pauze moet worden vermeden ten koste van alles! Schoonmaakmiddelen bevatten vaak zeer agressieve stoffen die schade meer wanneer zij gebeuren in de slokdarm. Als uw kind dorst heeft, geef hem te drinken voorzichtig, met kleine SLOKJES water zonder koolzuur. Ga naar de eerste hulp en neemt u de reiniger zo dat de Artsen kan helpen.

Junge trinkt Milch

Anders dan vaak wordt aangenomen dat de melk niet helpen in het geval van een vergiftiging, integendeel. Het zorgt ervoor dat het gif wordt verspreid in het lichaam sneller

Waarom tabletten nooit candy hot

Ouders of grootouders moet medicatie nemen en het kind erom vraagt, moet worden vermeden ten koste van alles, de pillen als snoepjes kleineren. In het geval van de vele Kleine, alleen de nieuwsgierigheid stijgt als de pillen, en het risico dat u kunt slikken op een bepaald punt van een van hen sterk stijgt. Als het gebeurde, maar op een bepaald punt: Ervoor zorgen of het kind vertoont typische tekenen van vergiftiging. Is dit niet het geval is, kan het helpen een korte oproep in een gif noodoproepen in Duitsland. Zo kunt u, bijvoorbeeld, rond-de-klok onder het telefoonnummer 030/19240 de Poison control center van het Charité in Berlijn. De adviseurs geven een eerste inschatting van het risico in geval van Vergiftiging.

Als u niet zeker weet wat en hoeveel heeft doorgeslikt, het kind, moet u rijden als voorzorg is het echter altijd in de emergency room. Als u nog overblijfselen gevonden van de stof in de mond, neem hen met u in een schone zakdoek voor onderzoek.

De melk in het geval van een Vergiftiging?

Veel mensen gaan ervan uit dat een glas melk kan helpen als een vergiftiging optreedt. Echter, deze veronderstelling is niet alleen verkeerd, maar heel gevaarlijk: melk bevordert veel van de stoffen, de opname van het gif in het lichaam. Typische symptomen van een Vergiftiging kan optreden zelfs sneller.

Geef een reactie