Een Vitamine-D-gebrek kan voorkomen

Maatregelen met een Vitamine D-tekort, honderd procent kunnen voorkomen. Het is echter ook mogelijk om dat via een reguliere, maar een matige blootstelling aan de zon – zonder het risico van een zonnebrand – je lichaam de eigen productie van Vitamine D.

Met daglicht Vitamine D-tekort preventie

Breng dagelijks tussen 5 en 25 minuten, met onbedekt gezicht, de handen en de grotere Delen van de armen en benen in de frisse lucht. Je gaat voor een wandeling, joggen, fietsen, of wijden aan het werk in de tuin. Ook het handhaven van een dieet dat rijk is aan Vitamine D, een Vitamine-D-tekort te voorkomen.

Voor de kinderen zijn er in Duitsland een preventief van rachitis profylaxe, omdat de melk van de moeder bevat slechts een kleine hoeveelheid van Vitamine D. Wanneer de baby ‘ s krijgen in het eerste jaar van het leven, en in de Winter van het tweede jaar van het leven, een dagelijkse Vitamine D-tablet om te voorkomen dat de Vitamine D-tekort.

Vitamin-D-Mangel vorbeugen: Sonne tanken

Een kort verblijf in het zonlicht kan het voorkomen dat een Vitamine D deficiëntie

Vitamine D-tekort preventie: Wat is Vitamine D-supplementen?

Of volwassenen moet kunnen vertrouwen op supplementen of andere supplementen met Vitamine D, is momenteel niet duidelijk. Studies hebben aangetoond dat oudere mensen, vallen, Vitamine D-tekort wordt minder en minder botbreuken lijden, als je Vitamine D-supplementen. Eventueel ook andere risicogroepen, zoals bedlegerige mensen of mensen met een donkere huidskleur kunnen profiteren van een extra inname van Vitamine D.

Het is te wijten aan een langdurige, Vitamine-D-in de afwezigheid van een afname in de botdichtheid, vooral bij oudere mensen maatregelen om vallen te voorkomen, zoals bijvoorbeeld het Verwijderen van struikelen in het appartement.

Geef een reactie