Een schimmel is de schuld van de ziekte van Alzheimer?

Beschädigte Neuronen
Spaanse wetenschappers vermoeden dat het een schimmel is betrokken bij een infectie in de hersenen, in de pathogenese van de ziekte van Alzheimer heeft decennia van onderzoek van wetenschappers aan de oorzaak van de ziekte van Alzheimer. Spaanse artsen hebben nu een nieuwe ontdekking. Of het legt de oorsprong van de ziekte, is onder deskundigen controversieel.

De studie van de ziekte van Alzheimer biedt artsen met een grote uitdaging: door de plaats van optreden – de hersenen – kan alleen worden in Detail bestudeerd als de Patiënt is overleden. Om deze reden is een definitieve diagnose van de ziekte van Alzheimer pas na de dood van de Betrokken persoon mogelijk.

In het geval van nieuwe kennis op het gebied van de ziekte van Alzheimer onderzoek, de vraag van oorzaak en effect doet zich daarom altijd de triggers ontdekt Symptoom van de ziekte of is het gewoon een gevolg?

Zo is het ook met de discovery, die gemaakt zijn door Professor Luis Carrasco en zijn Team van het Centro de Investigaciones Biológicas’ in Madrid. De wetenschappers ontdekten sporen van de schimmel in de hersenen van de overledenen van de ziekte van Alzheimer-patiënten, die niet in het geval van een andere overledene. Hun onderzoek werd gepubliceerd in het tijdschrift Wetenschappelijke Rapporten.

Schimmel in de hersenen van overleden Alzheimer patiënten ontdekt

De onderzoekers ontwikkelde antilichamen die binden aan een schimmelinfectie cellen en gebruikt deze om te zoeken in het hersenweefsel van overleden Alzheimer-patiënten gericht te schimmel. In feite, ze waren succesvol: ze waren in staat om de schimmelinfectie in de zenuwcellen en bloedvaten te tonen, vooral in twee gebieden van de hersenen die zijn aangetast in een vroeg stadium van de ziekte van Alzheimer: de Hippocampus en Entorhinaler cortex.

Om te controleren of hun ontdekking, onderzocht, Carrasco en zijn collega ‘ s van de hersenen weefselmonsters van tien overleden Alzheimer patiënten en van de tien patiënten die is overleden door andere redenen. Terwijl de aanwezigheid van schimmel bevestigd in alle Alzheimer patiënten, kon worden waargenomen bij de patiënten in de controle groep, geen schimmel sporen.

Relatie tussen schimmel-infectie en de ziekte van Alzheimer

Carrasco van mening te zijn ontdekking van de oorzaak van de ziekte van Alzheimer op de baan. Hij vermoedt dat de schimmelinfectie via de bloedvaten van de patiënten gebruikt dit zou ook verklaren waarom ze Betrokken is vaak beschadigd. Een ander Argument van zijn standpunt voor de theorie: Er zijn twee gevallen van de ziekte van Alzheimer-patiënten zijn bekend, hun symptomen verdwenen nadat ze had een antifungale therapie.

Echter, als schimmel contexten besmetting en ziekte van Alzheimer? Carrasco heeft de volgende vermoeden: In het geval van de ziekte van Alzheimer patiënten te vinden zijn karakteristieke deposito ‘ s van een bepaald Eiwit (Beta-Amyloïd) in de hersenen – deze zijn het blokkeren van de verbindingspaden tussen de zenuwcellen en problemen met de communicatie tussen de cellen. Of deze deposito ‘ s worden betrokken in de pathogenese van de ziekte van Alzheimer, is ook nog onduidelijk. Volgens Carrasco, Beta-Amyloïde anti-microbiële eigenschappen-dat wil zeggen, u kunt de bestrijding van de champignons. Dienovereenkomstig, het eiwit kan een reactie van het organisme om de schimmelinfectie deposito ‘ s-besmetting.

De kritiek van de nieuwe studie

Echter, medische collega ‘ s, zie de bevindingen van de spaanse teams van onderzoekers zijn zeer kritisch. Het grote zwakke punt in deze studie is dat de resultaten geven slechts een momentopname na de dood van de ziekte van Alzheimer patiënten. Experts schatten dat het waarschijnlijk is dat de schimmel aantasting van een verzwakking van het immuunsysteem, resulterend in de terminale fase van de ziekte, wanneer het organisme niet langer een strijd tegen de schimmel groei.

Hamburg-harburg, 16. Oktober

Geef een reactie