Een magneetveld-therapie genezen mijn peesontsteking

Die Magnetfeld-Therapie ist eine Behandlungsmethode bei Sehnenrissen
Het magneetveld therapie is een methode van de behandeling bij de patiënt een magnetisch veld worden blootgesteld aan. Susanne Döring (55): Het werk in mijn tuin heb ik altijd graag. Maar nadat ik was bezig voor een paar weken elke avond met planten en wieden, kreeg ik problemen met mijn pols. Uiteindelijk was ik in staat om te bewegen de Hand. Als de pols was toen zwol en rood, ging ik naar de orthopedisch chirurg.

Zijn diagnose: een chronische tenosynovitis, die werd veroorzaakt door overmatige belasting.

Waarschijnlijk is het een veel werk in de tuin, in de keuken en op de Computer van de timer was het probleem met de Pezen. Noch Koel, noch een behandeling met cortisone opluchting gaf, vertelde ik mezelf over de verschillende alternatieve methoden en kiest voor een van hen om uit te proberen: de magneetveld therapie.

Ik vertelde een goede vriend van mij en zij raadde mij aan Dr. Frank Striebel van Hamburg. Gelukkig leerde ik snel een afspraak met hem en dan eens nauwkeurige informatie over de behandeling: gepulseerde magnetische veld golven zachtjes omgeleid naar het lichaam. Dit heeft een directe uitwerking op de cellen en dus op de stofwisseling, aldus Dr. Striebel. De methode kon een volledig pijn vrij van de controle van de processen van het lichaam, die zijn voor de genezing van de ontsteking en zwelling verantwoordelijk.

Ik weet uit ervaring dat het magneetveld therapie brengt zeer goede resultaten en zonder bijwerkingen, deed me de specialist van de hoop. Twee keer per week laat ik mijn chronische tenosynovitis met de magnetische pulsen de behandeling van – en na een korte tijd, dat het beter was. Kortom, de therapie duurde slechts een maand. Helaas, alleen de particuliere zorgverzekeraars vergoeden maar de kosten voor het. Sinds ik ben wettelijk verzekerde, ik betaalde per sessie van 40 euro. Maar voor mij was het elke cent waard, want vandaag ben ik volledig pijnvrij te zijn.

Geef een reactie