Een losse tand of kies wanneer hij valt?

Kinderärztin Dr. Nadine Hess: Wackelzahn nicht nachhelfen
Expert Dr. Hess: melkgebit meestal vallen uit in de volgorde waarin ze kwam: eerst de onderste twee snijtanden, dan de bovenste en zo verder.Het is een grote gebeurtenis voor elk kind – de eerste losse tand. Wanneer de wijziging van de tanden? Hoe is het een beloning? En we kunnen en moeten helpen, als een tanden wiggles?

Wanneer vallen melkgebit? – De kinderarts Dr. Nadine zegt Hess

De Opleiding rond – of soms vijf jaar, soms tot zeven of acht, de eerste melk van de tanden. Voor de eerste Keer een losse tand is een spannende gebeurtenis voor ieder kind. Als de Tand niet lukt dan.

De melktanden vallen gewoonlijk in de volgorde waarin ze kwam: eerst de onderste twee snijtanden, dan de bovenste en zo verder. Een totaal van 20 melktanden veranderen, dus de locatie van de mond in de Zähnchenbox. Meestal is vervangen met de overgang naar de middelbare school, of kort daarna, de melk tand tanden gedaan.

Melkgebit als voor een memorabilia te houden

Kind stolz weil Wackelzahn ausgefallen

In het geval van een losse tand, moet je niet helpen, maar wacht maar tot hij niet. Anders kan dit leiden tot bloedingen, verwondingen of pijn

Het is een mooi Ritueel om de uitgevallen melktanden in een speciaal doosje. Tot slot, vergeet u niet het kleine kind de tijd en markeert het begin van een nieuwe, belangrijke Fase in het leven van de school.

Ik, mezelf, hield mijn melk gebit als een schat, en je zal altijd heel trots op zijn. Mijn moeder heeft de kleine doos nog steeds een bijzondere plek in ons huis.
 

Tooth fairy is een beloningssysteem zin?

De Traditie is dat de tandenfee komt en het kind is een geschenk voor de uitgevallen Tand, was er bij ons niet. Ik denk niet dat ik iets miste van Essentieel belang. De wiebelende tand is uit, was groot evenement genoeg.

Kind mit Milchzähnen hat Wackelzahn

De eerste wiebelende tand verschijnt bij kinderen meestal tussen de leeftijd van vijf en acht jaar

Kortom, ik denk dat een beloning vereist een dienst – maar het is niets worden gezegd, zeker, echter, dat, indien na het eerste verlies van een Tand, een kleine Verrassing staat te wachten voor het kind. Tenslotte is een belangrijke gebeurtenis en het is ook leuk als je weet altijd dit of dat je voor het eerste verlies van een Tand cadeau. Of u zijn de tandenfee te komen en, als dat zo is, wordt alleen de eerste Tand of helemaal niet, maar het is aan u, omdat ik vind dat ik mezelf geen oordeel. En het heeft geschaad, noch degenen, die werden niet verrast door haar, zelfs de mensen die zij heeft bezocht.

De losse tand hulp – of beter niet?

Om je te helpen, wanneer een Tand of kies is heel los, je moet niet. Het bloedt, letsel niet kan worden uitgesloten en het kan ook pijn doen. De natuur heeft het zo dat de losse tand laten gaan, alleen is, als hij er klaar voor is, namelijk, wanneer de nieuwe Tand heeft geduwd van de bodem naar de top, dat de melk tand kan niet anders dan mislukken.

Geef een reactie