Een Laser therapie genezen van mijn rosacea

Eine Lasertherapie heilte die Rosazea
Silke heeft het overwinnen van de rosacea ziekte, en zich goed voelen in uw huid, elke blik in de spiegel tegen een kostprijs van Silke Overwinnen: De puistjes en roodheid verminderd de kwaliteit van hun leven. Vanwege hun rosacea de 41-jarige durfde nauwelijks het huis uit.

Nooit Silke Höfer* problemen met uw huid, had – tot afgelopen zomer. Na een fietstocht door de zee zwol, de huid op de neus en wangen plotseling, en hij was sterk rood. Het is gewoon een zonnebrand, kalmeerde de 41-jarige. Echter, in de komende paar dagen, zelfs patches, knobbeltjes, en purulente puisten.

Silke höfer ging naar de huid arts voorgeschreven haar crèmes tegen acne en anti allergisch zalven, maar niets hielp. Over twee maanden geen verbetering. De roodheid in het gezicht, de stuwkracht waren veel meer gewelddadige, zodra ze buiten in de warmte. Bovendien uitgerekt, en hunkerde haar hele gezicht. Ik durf nauwelijks uit het huis, herinnert de aantrekkelijke vrouw. Als de belasting te groot was, was op zoek voor u zijn, eindelijk, een tweede huid arts.

Een huid arts uiteindelijk gerealiseerd rosacea

In het geval van de roodheid, het was de ziekte rosacea. De dokter legde Silke Höfer, een verzwakt vasculaire systeem is de oorzaak van uw klachten. Als een trigger van rosacea, Stress is uit van de vraag die leidt tot een ontsteking van het zenuwstelsel. Koffie, thee of alcohol, evenals scherpe specerijen of in de zon baden, een verergering van de symptomen. Het zichtbare resultaat: De stuwing van bloed in het gezicht.

Twaalf weken van interne en externe toepassing van antibiotica gebracht over het op de laatste opluchting. Zichtbare Haarvaatjes en roodheid in het midden van het gezicht, maar bleef nog steeds. De dokter adviseerde me om met een laser-behandeling voor de behandeling van de reeds chronische klachten, zegt Silke Höfer. Ik was bezorgd dat de hoge doses straling kan schade aan mijn huid nog meer. Maar de arts vond haar in een overleg van alle Angsten. Voor elke laser-behandeling, u had om de zon te vermijden – de pigmentatie van de huid een invloed kunnen uitoefenen op het resultaat negatief. De verwijde bloedvaatjes moeten worden voor de behandeling van gesloten en onzichtbaar.

Na een korte tijd een verbetering van de rosacea geschopt in

Tijdens de behandeling zal uw gezicht is gekoeld, bovendien, je droeg een veiligheidsbril. De arts led de laser apparaat met de Hand over de aangetaste plekken op de neus en wangen. De behandeling voelde het alsof honderden kleine naalden waren prikken in mijn huid, maar de pijn was draaglijk te maken, vertelt Silke Höfer. Elke sessie duurde ongeveer 15 tot 30 minuten. Algemene, had ze drie behandelingen, tussen elk van die vier weken waren. In deze periode, de kleine wonden kon genezen. Eerste van alles, blauwe plekken verscheen, verdween al snel. Na de genezing van de wond was compleet, mijn huid was significant beter dan voorheen, zegt de vrolijke vrouw.

Een nieuwe duwen om te voorkomen dat ze vandaag de dag, de dagelijkse huidverzorging crèmes, zonder vet en besteedt altijd aandacht aan een hoog niveau van bescherming tegen de zon.

*Naam veranderd door de redactie

Geef een reactie