Een keizersnede veiliger is dan een natuurlijke geboorte?

Dr. Nadine Hess
Expert Dr. Hess: De relatief grote wond oppervlak, welke is veroorzaakt door een keizersnede en ook de littekens kunnen zeker leiden tot problemen.Opnieuw en opnieuw horen we van de Wens voor een keizersnede – om verschillende redenen. Natuurlijk, het is een zegen dat het wordt genoemd de mogelijkheid van een keizersnede of sectio cesarea. In sommige ernstige gevallen, deze ingreep kan besparen niet alleen het leven van het kind, maar ook de moeder. Maar als een Keizer, heeft een snee aan het kind en de moeder?

De kinderarts Dr. Nadine zegt Hess

Veel mensen denken dat een Keizer is het risico van de snede armer en armer, want in het geval van een normale bevalling van een veel meer mis kon gaan. Het kind kon worden-onder-de-zuurstofrijk, en ook de moeder wordt gesneden volgens een Kaiser terug op de benen. Dat is niet waar, maar, helaas, want een keizersnede levert risico ‘ s op voor zowel de moeder als het kind.

Wanneer een keizersnede, dat levens kan redden

Er zijn gevallen waarin een Keizer is de beste van alle mogelijkheden, gesneden. De zogenoemde stuitligging, bijvoorbeeld. In dit geval, het kind is fout. Zelfs als het is het eerste kind van de moeder en de Baby, wordt geschat door de behandelend arts worden zeer groot, een keizersnede is vaak de betere keuze. Ook een Keizersnede wordt aanbevolen als een hoofd-Bekken disproportie is beschikbaar, dit betekent dat het hoofd van het kind is te groot voor het bekken van de moeder. Als een zogenaamde placenta praevia (de placenta ligt direct voor of in de nabijheid van het geboortekanaal), dreigen de moeder (afhankelijk van de ligging van de placenta) in het geval van een natuurlijke geboorte, ernstige, woon-bedreigende bloeden. In dergelijke gevallen is het een zegen dat het knip de mogelijkheid van de Keizer-de geboorte. Maar ook in het geval van een zogenaamde gestosis (zwangerschap, vergiftiging van de moeder), of als bij de geboorte, plotseling, complicaties en problemen ontstaan en er een risico bestaat voor de moeder en het kind, is een keizersnede is de enige juiste en verstandige maatregel.

De normale geboorte proces versterkt de longfunctie van het kind

Maar onder normale omstandigheden, d.w.z. zonder risico factoren, is de natuurlijke geboorte, voor zowel moeder als kind het Beste. Door de geboorte van stress en de pijn van de cortisol productie van het kind wordt gestimuleerd, wat leidt tot de productie van de zogenaamde Oppervlakteactieve stof. Deze Stof is voor de ontwikkeling en functie van de longen belangrijk is. Dit verklaart onder andere waarom de kinderen niet te vroeg, maar door de geplande keizersnede zonder voorafgaande arbeid van de wereld, meer en meer van een respiratory distress syndrome en in sommige gevallen zelfs voor een bepaalde hoeveelheid tijd op de intensive care te worden gecontroleerd. Zelden, een van de luchtwegen steun, of zelfs mechanische ventilatie is zelfs noodzakelijk. In het geval van een natuurlijke geboorte, wordt ingedrukt, wordt ook door de Bekrompenheid van het geboortekanaal van de vloeistof uit de longen, wat zijn de eerste adem van de baby gemakkelijker. Dit proces is in het geval van een keizersnede volledig.

Kind nach der Geburt in den Armen der Mutter

Geen medische redenen voor een keizersnede zijn gesneden, een natuurlijke geboorte, is de betere keuze – zowel voor de moeder als voor het kind

Bacteriën is belangrijk voor de darmflora en het immuunsysteem

De bacteriële kolonisatie van het geboortekanaal, de Baby zal een kennisgeving op de weg naar de wereld automatisch, iets dat lijkt belangrijk voor de ontwikkeling van de darmflora en het immuunsysteem. Verschillende onderzoeken waren in staat om te zien dat kinderen geboren met keizersnede op de wereld, kunnen last hebben van allergieën (tot 20%), Astma en type 1 Diabetes mellitus. Ook de studies waren in staat om aan te tonen dat de darmflora van nature en door de keizersnede geboren kind is niet significant verschillend.

Littekens kan veroorzaken problemen

Een wijdverbreide mening is dat moeders knippen, volgens een Kaiser bevalling sneller te passen. Dit is echter een misvatting, omdat het relatief grote wond oppervlak, welke is veroorzaakt door de Keizersnede, en ook de littekens kunnen zeker leiden tot problemen. In de eerste twee dagen van de nieuwe moeder niet in staat is te leveren als gevolg van de wond zonder buitenlandse hulp, de Baby behoefte heeft om op te Staan en ook bij het verwijderen van het kind uit het bed. Bij vrouwen die een keizersnede, ook iets vaker borstvoeding problemen die te wijten zijn aan een onvoldoende moeder ‘ s melk, want het is in vrouwen die zijn bevallen natuurlijk niet het geval.

Redenen voor een keizersnede zijn goed doordacht

Is er een medische reden voor een keizersnede, is het een goede en veilige levering methode, die is niet uit de vraag. Maar deze redenen zijn niet beschikbaar, de Voor en denk aan al de Nadelen van een Keizersnede en te wegen. Uw vrouw is arts, en uw verloskundige zal u adviseren en uitgebreid.

Geef een reactie