Een beroerte kan worden gedetecteerd: ze handelen correct

Notarzt hilft bei Schlaganfall
Bij een beroerte, komt het hier op neer: om snel te Handelen en neem onmiddellijk contact op met de sos-arts!Elk jaar worden er ongeveer 270 000 mensen in Duitsland lijden aan een beroerte – ongeveer 60 000 sterven als gevolg. De slag is in een vroeg stadium worden herkend en snel worden behandeld in een ziekenhuis, kunnen vaak het ergste voorkomen.

Beroerte erkenning: let op de borden

In ongeveer een vijfde van alle gevallen van een beroerte treedt op wanneer een slagader barst in de hersenen. De meerderheid van de beroertes (ongeveer 85 procent) uitbarstingen, maar niet van een bloedvat, maar deze is geblokkeerd. Het resultaat is in beide gevallen zijn De hersenen niet langer adequaat te voorzien van zuurstof. Hoe langer deze toestand aanhoudt, hoe meer hersencellen sterven.

Schlaganfall im Gehirn

Een beroerte ontstaat wanneer de bloedvaten zijn geblokkeerd in de hersenen door Plaques of barsten. Als een resultaat, de hersenen niet meer levert cellen van voldoende zuurstof en voedingsstoffen. Belangrijke functies in de getroffen Regio ‘ s vallen abrupt

Met eenvoudige Tests, de lijn detecteren

Een beroerte herkent u een eenzijdige lichaam of aangezichtsverlamming, dit Symptoom is een van de eerste tekenen. Maar niet altijd is deze verlamming is duidelijk. Dr. Klaus Gröschel, een senior arts in de Stroke-Unit van de Mainz Universitair medisch centrum, raadt een paar simpele Tests om te bepalen of iemand een beroerte: ‘Vraag je de Persoon om te glimlachen. In het geval van een eenzijdige verlamming van het gezicht is verwrongen, eenzijdig, zei de deskundige. Vraag de Persoon dan, op hetzelfde moment met beide armen met de palmen naar boven te tillen. Een eenzijdige verlamming is, gebeurt dit alleen met een Arm. Laat de Persoon als de Derde een eenvoudige zin om te herhalen. De zin moet correct worden herhaald, de taal niet gewassen is.

Een beroerte herkent u andere typische symptomen, zoals duizeligheid, wazig zien, ernstige hoofdpijn, evenals Verlamming en gevoelloosheid.

Als je in de uitvoering van de Tests de indruk die je zou kunnen hebben een beroerte, selecteer direct het alarmnummer 112! Verslag van de Redding: vermoedelijke beroerte.

En wat te doen in de tussentijd? Dr. Klaus Gröschel: Tot de Komst van de arts, de Patiënt moet worden gerustgesteld. Los van beperkende kleding en frisse lucht. Belangrijk: Geef niet te eten worden Bezorgd of niets te drinken – als het Slikken is verstoord, kan het stikken van de Patiënt.

Geef een reactie