Echt slim – de nieuwe Gadgets voor onze gezondheid

Gadgets fürs Smartphone
Hartslag monitor, stappenteller, Personal Trainer of Sport-opleidingen: Fitness-Gadgets en Apps voor u om uw lichaam in de swing aan smartphones en Tablets, maken we gebruik van voor een lange tijd! Maar rond de mobiele telefoon, zijn er naast de vele Apps, meer en meer gadgets Gadgets die ons helpen om te leven fitter en gezonder. Ze werken dus!

Wat Gadgets – gadgets met de hersenen?

Of stappenteller, Fitness polsbandjes, hartslagmeters of slaap steun – smart little helper ter ondersteuning van onze gezonde stijl van leven. Deze zogenaamde Gadgets (gadgets) te voorzien van nuttige informatie over de hartslag, slaap-cyclus of vet in het bloed waarden. Afhankelijk van de functie die we dragen Gadgets bijvoorbeeld de pols, de bovenarm, of zet ze naast ons bed. En omdat de fabrikant kan meer en meer komen voor de geest, niet de technologische gadgets zijn niet alleen leuk maar vaak ook met een geraffineerd Design.

Hoe om te werken van de Gadgets?

Voor veel van de Gadgets die we nodig hebben om een Internet-enabled telefoon met een geschikte App. Sommige van de technische hulpmiddelen, maar ook zonder Smartphone. Bijzonder praktisch: We verzamelen alle info op onze telefoon. Zo houden we, bijvoorbeeld, in het geval van het meetinstrument voor cholesterol is het Overzicht van onze waarden en hebben de volgende doktersbezoek in de handtas.

De nieuwste Gadgets: Wat is er met de veelbesproken Apple Horloge?

In het voorjaar van de fabrikant van de iPhone en de iPad heeft een nieuwe Gadget op de markt, al maanden, hot is gespeculeerd: het Apple-Horloge. Over u zijn wij in staat om de functies van de mobiele telefoon is vrij eenvoudig op de pols. Om een klok te gebruiken, navigatiesysteem, MP3-Speler of cardio trainer, we hebben niet onze mobiele telefoon dus eigenlijk niet uit eigen zak. Klinkt handig! De Apple Horloge heeft ook een nadeel: als je gebruik wilt maken van alle functies, vereist een iPhone 5 of 6.

Geef een reactie