Ebola ziekte: om te sterven, Waarom sommige mensen en niet de anderen overleven

Ebola Schutzanzug
Ebola is een van de meest dodelijke infectieziekten ter wereld. Luchtdichte beschermende pakken en quarantaine maatregelen absoluut noodzakelijk zijn bij het omgaan met Ebola-Infectedthe het Ebola-Virus is een van de meest dodelijke infectieziekten wereldwijd. Sinds Maart 2014, zijn geïnfecteerd in West-Afrika, ongeveer 1.600 mensen met het virus, waarvan 887 zijn gestorven van de ernstige gevolgen van de ziekte. Echter, naarmate de ziekte vordert en de wijze waarop de Ebola wordt behandeld na het uitbreken? De praktijk Vita heeft alle feiten over het onderwerp.

Na besmetting met het Ebola-virus, vier tot tien dagen verstrijken voordat de ziekte uitbreekt. In deze periode zijn de virussen zich verspreiden in het lichaam – artsen praten over de zogenaamde incubatietijd. De exacte hoeveelheid tijd die is verstreken vanaf een infectie aan de uitbraak van Ebola, is afhankelijk van de gezondheidstoestand en de leeftijd van de Betrokken persoon. Soms zijn er ook rapporten van de incubatie periode van minder dan twee of meer dan 20 dagen.

De eerste tekenen van Ebola

Tijdens deze incubatieperiode, de Geïnfecteerde zijn niet besmettelijk. Het verandert echter met het begin van Ebola de typische symptomen: patiënten die last hebben van plotselinge hoge koorts, koude rillingen, spier-en hoofdpijn, vermoeidheid, verlies van eetlust, gezwollen neus slijmvliezen, ledematen pijn en irritatie van de ogen – vergelijkbaar met een ernstige griep.

Na deze eerste Fase zijn de klachten vaak binnen een paar uur beduidend slechter. Ebola-Geïnfecteerd zijn nu lijden onder volledige fysieke uitputting, Misselijkheid, braken, abdominale pijn, diarree, pijn op de borst, kortademigheid, droge hoest en afscheiding uit de neus. Andere symptomen die betrekking hebben op het zenuwstelsel – bijvoorbeeld in de Vorm van hoofdpijn, verwarring, of coma en de bloedsomloop – bijvoorbeeld in de Vorm van een zwelling of een daling van de bloeddruk.

Het hoogtepunt van Ebola

Op het hoogtepunt van de ziekte, de lever en nier functies zijn verstoord, wat kan leiden tot een gebrek aan Vitamine D en urinezuur vergiftiging. De koorts van de Getroffen verhoogt in deze Fase tot boven de 40 graden Celsius. Interne bloedingen kunnen optreden. Bovendien, bloedingen in de huid en slijmvliezen en jeukende huid verschijnen extern op de uitslag.

De verminderde bloedcirculatie bereikt nu een levensbedreigende mate. Omdat de hersenen onvoldoende voorzien van zuurstof, het kan leiden tot instorting van de bloedsomloop, ernstige stuiptrekkingen en verlamming.

Leven of dood – de cruciale Fase

Het hoogtepunt van het verloop van de ziekte Ebola bereikt na ongeveer een week zijn de symptomen, maar kan blijven bestaan, in individuele gevallen, 14 tot 16 dagen. Volgens Ebola-patiënten meestal sterven tussen de zesde en 16. De dag na het uitbreken van de ziekte. De dood treedt op vanwege inwendige bloedingen (hoge bloeddruk verlies), multipel orgaan falen of circulatoire collaps.

Hoe te verslaan Ebola

Of een Patiënt overleefde de besmetting met Ebola of niet, hangt vooral af van de respectieve fysieke conditie. Oude mensen, kinderen of mensen met reeds bestaande aandoeningen of immuundeficiëntie hebben het hoogste risico om te sterven aan de ziekte. Omdat er geen goedgekeurde geneesmiddelen op een experimentele Status, is het lichaam het eigen immuunsysteem is het enige wapen tegen de verwekker. Het maakt het lichaam niet de tijd om voldoende te produceren antilichamen tegen het Ebola-Virus, de dood van de Patiënt.

In feite, alle mensen zijn vergelijkbaar met een griep – na ongeveer zeven tot tien dagen voor antilichamen tegen het Virus. De behandeling is tot nu toe bijna uitsluitend tegen de symptomen. De Getroffen worden geleverd met voldoende vloeistof (in de zin van bloedtransfusies), je cyclus zal worden gestabiliseerd en zal je beschermd worden tegen extra (secundaire) infecties. Een andere behandeling is het toedienen van specifieke antilichamen, afgeleid van Overlevenden of van synthetische productie van het laboratorium.

Hamburg-harburg, 5. Augustus 2014

Geef een reactie