Ebola voorspelling: 1,4 miljoen geïnfecteerden in januari

Mediziner im Schutzanzug
In veel Ebola gebieden, beschermende pakken zijn niet genoeg in deze, experts zien een reden voor de hoge infectie tarief voor medische assistenten Ebola verspreidt zich snel, volgens de huidige prognoses van het aantal Geïnfecteerde naar verwachting meer dan in januari 2015 een miljoen mark. De praktijk Vita heeft de laatste Cijfers en feiten.

Tot dusver is het niet, de snelle verspreiding van Ebola in te checken. Volgens een recente prognose van de world health organization (WHO), het aantal Geïnfecteerde tot 2. November tot meer dan 20.000 opkomst, de organisatie van een groot aantal niet-gemelde gevallen. De ziekte van deskundigen van de Amerikaanse ‘ Centers for Disease Control and Prevention, verwachten 1,4 miljoen gevallen van de ziekte en maximaal 20. Januari 2015.

Snel een verdubbeling van het aantal gevallen van de ziekte

Het WHO-rapport, het aantal geïnfecteerden in Liberia, is een verdubbeling van dit moment, ongeveer 30 dagen in Guinee, 24 dagen, en in Sierra Leone na bijna 16 dagen.

De sterfte kon niet worden vastgesteld vanwege het ontbreken van gegevens. Maar van al het Ebola-gevallen waargenomen gedurende hun gehele verloop van de ziekte is overleden, 71 procent.

De gezondheidszorg in de getroffen regio ‘ s zijn geteeld volgens de deskundige beoordeling van de catastrofale ontwikkeling van de situatie. Om te voorkomen dat een ernstige verspreiding van het Virus, het DIE belt voor een betere Isolatie van de Patiënten en hun contactpersonen.

De eerste verdachte in Zwitserland

Inmiddels zijn de eerste Ebola-verdacht geval in Zwitserland plaatsvond. Een jonge man uit Guinee kwamen ongeveer een week geleden in het asiel-het ontvangen van een instantie van de Zwitserse Vallorbe en gisteren met symptomen van Ebola in het Universitair ziekenhuis van Lausanne.

Hamburg-harburg, 24. September 2014

Geef een reactie