Ebola verdacht in Düsseldorf is niet bevestigd

Isolierstation in einem Krankenhaus
Op de Speciale isolatie afdeling van het academisch ziekenhuis van Düsseldorf is momenteel het leveren van een Patiënt met een vermoeden van Ebola behandeltAm zondag avond was in het Universitair ziekenhuis van Düsseldorf, een man met een vermoeden van Ebola.

Update: alle-duidelijk in Düsseldorf, Duitsland. De Ebola vermoeden werd niet bevestigd. Een woordvoerster van de kliniek zei op maandag middag. Een zogenaamde PCR-een snelle test was negatief, die sluit met een waarschijnlijkheid van Ebola.

De Patiënt van Guinee is verplaatst volgens berichten in de media, onder speciale veiligheidsmaatregelen van de brandweer in het Universitair ziekenhuis van Düsseldorf, na hem, in een Bochum ziekenhuis van verdacht Ebola had plaatsgevonden. In Düsseldorf, de man is behandeld op de Speciale isolatie afdeling van het Universitair ziekenhuis. Een bedreiging voor de bevolking van het ziekenhuis de administratie en de düsseldorf gezondheid Afdeling is gesloten.

Tot dusver de grootste Ebola-uitbraak

Meer dan 10.000 mensen zijn al gestorven in de huidige Ebola-epidemie, het begin van 2014 begonnen, en als de grootste vorige uitbraak van de ziekte. Het begon in de West-Afrikaanse staat Guinee, is bezig met haar buurlanden, Liberia en Sierra Leone tot vandaag de dag het meest beïnvloed door het Ebola-uitbraak.

Ebola is overgedragen door contact met lichaamsvloeistoffen van geïnfecteerde of Ebola overleden mensen of dieren. Besmetting is alleen mogelijk wanneer de eerste symptomen zichtbaar.

Alles over de Transmissie, de verspreiding en de behandeling van het Ebola-Virus, kunt u hier vinden.

Hamburg, 4. Mei

Geef een reactie