Ebola snelle test goedgekeurd

Eine Frau arbeitet im Labor
De huidige Ebola-Test had moeten geëvalueerd worden in het laboratorium – die duurde tot 24 Uur, de world health organization (WHO) heeft een Test die Ebola kan worden binnen 15 minuten te diagnosticeren. Hier leer je wat zijn de voordelen van de nieuwe methode.

Ik heb Ebola of niet? Zo ver, maximaal 24 uur duren voordat patiënten een antwoord ontvangen op deze vraag. Een nieuwe Ebola snelle test, de zogenaamde ReEBOV Antigeen Snelle Test om te veranderen nu. Het biedt de Ebola diagnose na slechts 15 minuten. Van medische professionals beloven een doorslaggevend voordeel opleveren in de strijd tegen de epidemie.

Voordelen van het Ebola-snelle tests

Hoe vroeger de diagnose, hoe sneller de behandeling kan beginnen. Om voor de genezing van een verhoging van de kansen en tegelijkertijd de hoeveelheid tijd die in de Getroffen anderen besmetten kan worden verminderd.

In de conventionele test lichaamsvloeistoffen van de patiënt voor genetische sporen van het Ebola-Virus worden beoordeeld. Voor elektriciteit, laboratorium apparatuur en speciaal opgeleid personeel nodig is in de meeste landelijke gebieden, niets is beschikbaar.

De nieuwe, ontwikkeld door het AMERIKAANSE bedrijf Corgenix snelle test detecteert eiwitten, dit zijn onderdelen van het Ebola-Virus. Dit vereist in vergelijking met de voorgaande methoden veel minder apparatuur, geen elektriciteit en geen speciaal opgeleid personeel – de nieuwe Ebola-Test kan daarom worden gebruikt, zelfs in afgelegen gebieden. Daarnaast is het geschikt voor de snelle diagnose van luchthavens.

Lagere Werkzaamheid

Een nadeel van de nieuwe methode, echter, is minder betrouwbaar dan de vorige methode. Als een Patiënt van Ebola is die aan de ziekte lijden, de Test geeft 92% van het correcte resultaat – is geen ziekte, het valt tot 85 procent correct is. De aanbeveling van de WHO is daarom, herhaal het Ebola-Test met de meer complexe methode om te bevestigen het resultaat.

Experts verwachten dat de twee weken wacht tijd, waarin de nieuwe test van de VS-autoriteiten voor de volksgezondheid moet worden losgelaten voordat het kan worden toegepast.

Inmiddels zijn er meer dan 23,200 de mensen zijn besmet met het Ebola, 9.380 experts zijn overleden, volgens om. Terwijl in Liberia en Guinee het geval is, ondertussen betalen stagneert, het aantal nieuwe infecties in Sierra Leone.

Hamburg-harburg, 23. Februari

Geef een reactie