Ebola is binnenkort in de lucht besmettelijk?

Ebola durch Luft ansteckend
Zelfs speciale chirurgische maskers bieden weinig bescherming tegen Ebola pathogenen in de lucht. In de Verenigde Staten en Spanje verpleegkundigen hebben besmet met het Ebola, ondanks de beschermende kleding. Tragisch veiligheidsmarges of de mutatie van vreugdevolle opwinding, misschien, is echter wel overdraagbaar door de lucht? De praktijk, Vita, legt uit, wat is het risico.

In een recent gepubliceerd rapport van het Texas Department of State Health Services, de autoriteit bevestigd dat er een tweede Persoon is geïnfecteerd in de Verenigde Staten met Ebola, nogmaals, is een hulpverlener die zorgde voor de onlangs overleden T. E. Duncan, onder de strengste veiligheidsmaatregelen.

Infectie ondanks de beschermende kleding

Aangezien de betrokken verpleegkundigen waren gekleed in beschermende kleding, medische artsen zijn nu koortsachtig na de Overdracht pad. Er is ook de mogelijkheid van een Ebola-infectie via de lucht (airborne-infectie). Dit betekent dat de stoelen bijvoorbeeld al in contact met ademhalings-air, in de trein, of het rijden kan besmettelijk zijn. Achtergrond van het bewijs van de hoge mutaties van het Virus probeert te brengen aan de mensen als een host.

Hoewel experts op het moment, niet op die van het Ebola-virus, hebben al veranderd in de mate dat het door de Inademing van een aerosol – kleine druppeltjes in de lucht die dragers zijn van het Virus overdraagbaar. Uitgesloten is het niet kon worden in de toekomst.

Angst air-handgeschakeld

De virologist Professor Hans-Dieter Klenk zei dat de medische Portal Medscape Duitsland in deze context is dat er tot nu toe geen wetenschappelijk bewijs van transmissie via de lucht van het Ebola-Virus over grotere afstand. Een infectie door het inademen van lucht is mogelijk, echter, indien een dergelijke afstand niet in acht wordt genomen, bijvoorbeeld in een trein of in besloten ruimten. Omdat je, bijvoorbeeld, van het Ebola-Patiënten hoesten onmiddellijk, je kan geïnfecteerd al, zei de Professor.

Een stap verder, Professor Mike Skinner – een virologist aan de Washington State Universiteit in een interview met de nieuw-Zeelandse professionele kant van het Science Media Centre. Daarom, zonder de zogenaamde Gain-of-Function-experimenten – de kunstmatige veranderingen in het Virus gen, om te simuleren dat de mutatie gedrag – niet om te bepalen of het Ebola-Virus kan toeslaan van een nieuwe Weg.

Ebola weet een heleboel manieren

Zelfs nu, de manieren van Overdracht van het Ebola-pathogeen is al divers. Het grootste risico van besmetting door contact met besmet bloed, ontlasting of braaksel. Daarnaast, aan het einde van virionen, maar ook in het speeksel, urine, moedermelk, of scheur in de vloeistof besmettelijk. Lassen, maar is niet besmettelijk

Een bijzonder gevaar bestaat wanneer het in contact komt met sperma. Studies tonen aan dat mensen die hersteld zijn van het Ebola-en vaatziekten en een gezonde, ongeveer 90 dagen over hun sperma zijn besmettelijk.

Ebola in de lucht: Hoe kan ik mezelf beschermen?

In het geval dat het Ebola-Virus is ook verstuurd over grote afstanden door de lucht, en ruimte bieden voor de als gevolg het risico van infectie aanzienlijk. Echter preventieve maatregelen te onderscheiden, technisch, weinig van dat de agenten nu al, voor bescherming tegen andere de lucht – als de griep aanbevolen. Informatie kunt u hier vinden.

Bij het uitbreken van de zogenaamde mexicaanse griep (pathogene Influenza A/H1N1) in 2009 in Europa toonde aan dat veel mensen geprobeerd om op adem te komen, of om te voorkomen dat stof maskers infectie. In feite, zoals maskers, echter, slechts in beperkte mate in staat om te beschermen tegen virussen. Stof maskers van de hardware op te slaan, bijvoorbeeld, tegen ziekteverwekkers geen beschermende functie.

Een grotere veiligheid van de chirurgische maskers, die vooral gebruikt worden door medisch personeel in ziekenhuizen. Maar ook dit van de multi-layer filter lagen bestaande en het voorkomen van bacteriën ontwikkeld luchtwegen beschermers, geven slechts een kleine bescherming.

Hamburg-harburg, 16. Oktober 2014

Geef een reactie