Ebola in de USA! Besmetting angsten

Ebola in den USA
De Ebola-geïnfecteerde man in de VS werd bevestigd, waarschijnlijk slechts enkele dagen na het uitbreken van de ziekte een arts gewandtDie Amerikaanse gezondheidsdienst laat dinsdag avond, de eerste Ebola patiënt in de Verenigde Staten. De geïnfecteerde man was waarschijnlijk vast in Liberia en is momenteel in Dallas naar een isolatie afdeling. Volgens de verklaringen van de autoriteit, andere mensen kunnen worden van de zes dagen reisde de man is aangesloten.

Een team van Dokters van de bevoegde Centra voor Ziekte controle van Preventie (CDC) zei in een persbericht dat het slachtoffer is een man, van wie de nationaliteit niet bekend is, reisde van Liberia naar de verenigde staten om familie te bezoeken.

Ebola Patiënt uit Liberia kwam het land

Na hem, de typische symptomen zijn opgetreden voor het Ebola-en vaatziekten en zijn laatste verblijf, plaatsen om te zien in West-Afrika kon worden getraceerd, kreeg de opdracht van de mens in een quarantaine-Station in de Texas Health Presbyterian Hospital in Dallas. Nu bloed tests hebben aangetoond dat een Ebola-infectie.

Volgens de officiële instanties de informatie, de man uit Liberia was afgereisd naar het land waar de Ebola-epidemie woedt zo ver, het meest gewelddadige in de Verenigde Staten. Toen de ziekte uitbrak precies is momenteel nog niet bekend. Het is vastgesteld, maar dat de Geïnfecteerde had alleen bezocht zes dagen na de landing in Texas, een arts – in die tijd had verlengd de ziekte, uiteraard, al.

Voor meer contagions in de Verenigde Staten

Van de infectie tot het uitbreken van de ziekte van maximaal drie weken kan passeren. Geïnfecteerde personen zijn niet besmettelijk voordat de eerste symptomen van de ziekte optreden. Want op het Moment is het nog niet duidelijk wanneer de ziekte brak uit in het Ebola-patiënt in Texas, kan niet worden uitgesloten dat meer mensen in de verenigde staten zijn besmet met het dodelijke Virus te weten, zelfs zonder. Mensen hebben met de Betrokken contact kunnen ontwikkelen in de komende weken aan Ebola, zei Tom Frieden van het CDC.

Volgens de CDC worden gemaakt tegen deze Achtergrond, op dit moment, alle mensen die contact had in de afgelopen dagen met het Ebola-patiënt in Texas, en is geplaatst onder toezicht.

Hamburg, 1. Oktober 2014

Geef een reactie