Ebola bereikt in New York

Ebola in New York
Hoewel het Ebola-geïnfecteerde dokter was vlak voor zijn levering aan kom in een ziekenhuis met vrienden en met het openbaar vervoer op weg was, volgens de autoriteiten geen enkel risico voor de ÖffentlichkeitNew York ‘ s burgemeester, bevestigd op een persconferentie van de eerste Ebola in New York. Een Amerikaanse man die voor Artsen zonder grenzen in Guinee in gebruik, had aangetoond dat na zijn terugkeer uit West-Afrika, op donderdag, de eerste symptomen van Ebola.

De 33-jarige man had een contact in met vier mensen – zijn verloofde, de twee Bekende en een taxichauffeur. Een dag voor zijn opname in een ziekenhuis – en het begin van Ebola symptomen, zoals koorts en diarree geweest bowling de arts met vrienden en U had gebruikt-auto ‘ s.

De nieuwe Ebola-Als je de verloofde van de man en de twee andere mensen in quarantaine. Voor alle andere mensen die Besmet waren met het contact, volgens de officiële gegevens, geen risico van Infectie.

Er is geen reden zich zorgen te maken

In het geval van de man was, volgens de New York city health Department naar een zeer ervaren arts die had gewerkt omdat hij in de Ebola-getroffen gebieden, twee keer per dag zijn lichaamstemperatuur gecontroleerd werd op een besmetting met het dodelijke Virus zo snel mogelijk.

Het Ebola-zieke man was op dinsdag 14. Oktober vloog uit Guinee het land verlaten en via Brussel naar New York. Besmettelijke hij niet, maar in deze tijd, waarschijnlijk omdat de eerste symptomen van Ebola had alleen kwam kort voor zijn aankomst in het ziekenhuis gisteren, donderdag. Burgemeester van New York, Bill De Blasio probeerde te kalmeren. Op een persconferentie zei hij dat er geen reden zich zorgen te maken. De New York city health Department heeft een sterk Team dat hadden voorbereid maanden op iets als dit.

Hamburg-harburg, 24. Oktober 2014

Geef een reactie