Ebola-Alarm in Berlijn – straat in Neukölln afgesloten geheel

Ebola Alarm in Berlin
In Berlijn zijn gisteravond na een Ebola-Alarm in een hele straat, de brand van de noodtoestand, opgesloten in Berlijn. Na een plaatselijke inwoner Ebola symptomen werden gerapporteerd, en verplaatst de politie en de brandweer met een groot aantal en blokkeerde de hele weg.

+++ De Ebola vermoeden werd niet bevestigd. Een woordvoerster van de Berlijnse, gezondheid autoriteiten gezegd, de eerste was een snelle test is negatief. +++

Volgens de autoriteiten zijn de uitspraken van de man met Ebola-achtige symptomen werd genomen, zoals koorts en bloedingen in de Berlijnse Instituut voor de tropen van de Virchow-Klinikum. In het geval van de patiënten, het vermoeden is Ebola, is een tolk die had beweert in contact te komen met mensen uit Sierra Leone. Sierra Leone is het meest getroffen worden door de huidige Ebola-epidemie.

Een noodtoestand in de straten van Berlijn

Als de krant Bild meldde, kreeg de overhand op de zanderige straat in Neukölln, in het midden van de nacht een noodtoestand. Kunststof gebouwd, artsen en vrijwilligers in beschermende pakken, hebben ervoor gezorgd dat de omgeving werden tenten.

Of de man daadwerkelijk last heeft van Ebola, is het tonen van een Test in de loop van de dag.

Hamburg-harburg, 18. November 2014

Geef een reactie