E-sigaret: redding of val?

Frau raucht E-Zigarette
Moeten er samen de gezondheid van deskundigen met de tabaksindustrie voor de rokers van de E-zie sigaret en is dit bruikbaar?Bieden E-sigaret rokers een uitweg of helpen tabak bedrijven niet alleen een beter Imago? Bovendien, de experts beweren bitter. Nu, de uitvinding van een tabak reus kon het tij te keren.

De E-sigaret als een Trojaans paard

Een artikel in het prestigieuze tijdschrift The british medical journal nu licht op beide zijden van het debat. Simon Capwell, Hoogleraar Publieke Gezondheidszorg aan de Universiteit van Liverpool, vertelt het mes, dat hij niet het vertrouwen van de tabaksfabrikanten missen. Als je echt de gezondheid van de getroffenen, dan zou je moeten stoppen met de productie van sigaretten, en te eisen dat 100 procent op het gebruik van E-sigaretten. In plaats daarvan, tabak bedrijven zouden nu bieden de diensten voor gezondheidszorg is samenwerking, om stiekem in. U kunt gebruik maken van de E-sigaret als een Trojan horse.

Anders zijn de Deborah Arnott, Hoofd van de hulporganisatie Action on Smoking and Health (ASH). Als de gezondheid wetenschappers zijn E-sigaretten slecht, dan is er een verhoogd risico dat rokers die willen veranderen om te worden weerhouden, zegt Arnott. Dit is de verkeerde manier om te gaan.

Wereld meer geschil over de E-sigaret

De Federal Institute for risk assessment (BfR) schrijft in de E-sigaret:

Het Inademen van nebulized Vloeistoffen kunnen schade veroorzaken aan de gezondheid van de consument door nicotine, de ontsmetting agenten propylene glycol of glycerine, evenals door toevoegingen en verontreinigingen (…)een Aantal fysiologische effecten, zoals verhoging van de bloeddruk, een verhoogde neiging tot Trombose, loslaten van stress-hormonen en de verhoogde aanmaak van zuur in de maag die kunnen predisponeren tot ernstige chronische ziekten (…)in de visie van de BfR kan worden veroorzaakt door het Roken van de E-a nicotine verslaving, het bevorderen van het Roken later tabak.

Het geschil over de afhandeling van de E-sigaret afgesloten 2014 in twee open brieven aan Margaret Chan, Hoofd van de world health organization (WHO). In één van de 56 volksgezondheid deskundigen hebben geëist dat het DIE behoefte heeft om nauwer samen te werken met de tabak industrie samen, om te versterken, samen met u, de E-sigaret en het verminderen van het aantal rokers.

Kort daarna, in de tweede brief die waarschuwde vlak voor die volgden – onder de deskundigen ondertekend door 129 gezondheid. Hun belangrijkste argument: De goed gedocumenteerde strategie van de tabaksindustrie zich te presenteren als een Partner in de strijd tegen longkanker en andere ziekten.

Wat is de E-sigaret?

De fronten zijn duidelijk: de industrie betaalde experts zeggen dat de E-sigaret helpt bij Stoppen met roken. Waartegen door onafhankelijke deskundigen die het niet zien van een dergelijke vordering door wetenschappelijk bewijs gebaseerd praten.

Terwijl de sigaret reus British American Tobacco (BAT) apparaat met Voke, een zogenaamde nicotine inhaleren op de markt die in het verenigd koninkrijk als een gecertificeerd medisch hulpmiddel is in licentie gegeven.

Artsen kunnen voorschrijven Voke

Op de Voke nicotine oplost zonder warmte en is niet verhandeld daarom officieel als de E-sigaret. Verkocht het nog zal worden gevuld als een kleine sigaret-achtige pen, in de nicotine cartridges. Door de toelating van Artsen kunnen voorschrijven Voke voor het stoppen met Roken. In Duitsland, het product is nog niet op de markt.

Aantal tabak-dead rising

Of het heeft zich bewezen in de praktijk zal blijken in de komende jaren. Echter, de twijfels terecht zijn, Eindelijk, meer dan zes miljoen mensen sterven jaarlijks aan de gevolgen van Roken. En de trend is stijgend. Ook GEVRAAGD schrijven dat ze willen ontwikkelen tabaksproducten voor de volgende Generatie. Echter, de BMJ citeerde een strategiedocument van de tabak van de fabrikant, waarin hij schrijft dat de conventionele tabak , blijft de kern van het bedrijf en gaat verder met kansen voor groei.

Hamburg-harburg, 26. Juni

Geef een reactie