Dus NIET iets met de Baby gegarandeerd!

Strakke broeken, Laptops, en in de zon crème hebben één ding gemeen: ze beschadigen het sperma. Hier vindt u het grootste sperma-Killer, die je eerder nog nooit van gehoord.

Wetenschappers hebben gewaarschuwd voor het jaar: de Wereld, het aantal actieve zaadcellen bij mannen valt. Waarom dit zo is, was in staat om uit te leggen onderzoekers geen uitsluitsel. Individueel, veel van de oorzaken kan zijn, maar die een man harms zijn sperma, maar de Betrokkenen weten wat ze aan het doen zijn met een bepaald gedrag?

De BRITSE Daily Mail wilde vinden dat uit en vroeg 1000 mannen wat zij zien als de grootste bedreigingen voor uw sperma. Om dit te doen, je moest aankruisen op een schaal van één (gevaarlijke) tot vijf (zeer gevaarlijk), hoe schadelijk ze houden van een stof.

De grootste bedreigingen voor de sperma

Heeft de leiding over de lijst van straling, drugs, Stress, Overgewicht, Roken, strak ondergoed en alcohol. Alles bereikt in de gemiddelde waarde van de drie – straling zelfs hoger was in 3.7. Op een strakke broek gevolgd, onder gewicht, marihuana, Laptops, en de frisdrank Mountain Dew en Coca-Cola, die de mannen toegewezen aan ten minste een waarde van tussen de twee en drie.

Sperma-Killer goed beoordeeld

Hoe juist u met uw schatting? Over het algemeen kunnen we zeggen: heel goed!

  • De twee koplopers, straling, en het verdovingsmiddel van de consumptie schadelijk kunnen, afhankelijk van de omvang van het sperma extreem. Maar zelfs de lage straling van mobiele telefoons is het voldoende om te verminderen de vruchtbaarheid van de man met een gemiddelde van 8 procent.
  • Over – en onder-gewicht van de vruchtbaarheid van de schade. Met te veel kilo ‘ s meer schadelijk dan te weinig. Bij mannen met een BMI van meer dan 25 studies waren in staat om te meten een gemiddelde van 22 procent, verminderd aantal zaadcellen. Bij mannen met een laag gewicht (minder dan een BMI van 18,5), het aantal is nog steeds 8,5 procent lager.
  • Te strakke broeken en ondergoed: Wie wil zijn kinderen, nodig voor een tijd in de wijde boxer shorts en broeken. Een studie keek naar de mannen die droeg voor 120 dagen van zeer strak ondergoed. Op gemiddelde, het aantal actieve en gezonde zaadcellen daalde na 20 dagen na 34 dagen, is het absolute aantal. In de loop van het onderzoek, het aantal zaadcellen daalde, sommige van de deelnemers zelfs 100 procent. Echter, de schade kan worden fix: gemiddeld, mannen nodig 73 dagen om terug te gaan naar de oorspronkelijke waarde.
  • Alcohol, sigaretten en marihuana: Het ergste van de legale drug alcohol is. Een deense studie in staat was om te laten zien dat Er een duidelijke dosis-respons relatie. Bij elke alcoholische drank, die gedronken wordt bij de onderzochte mannen, verminderde kwaliteit van het sperma. Maar marihuana schadelijk is. Hoewel dit niet het absolute aantal, maar de functie. Het is vergelijkbaar met sigaretten.
  • Stress is schadelijk voor de zaadcellen, echter minder sterk dan de andere eerder genoemde punten.
  • Het ziet er ook op Laptops. Als mannen gebruiken ze regelmatig op je schoot, dan is de warmte vermindert de kwaliteit van het sperma. Hier zijn Slechts een binder of boek tussen.
  • De enige twee punten van de bovenstaande lijst, waarvan geen nadelige invloed op de vruchtbaarheid is gedetecteerd, de twee frisdranken: coca cola en Mountain Dew.

Er zijn echter ook sperma-Killer – heeft bijna geen. Hier zijn de drie belangrijkste zijn:

  • Sporten: in Principe, beweging is goed voor de kwaliteit van het sperma, maar alleen met mate. Niet in de massa ‘ s. Studies tonen aan dat een intensieve duurtraining kan remming van testiculaire functie en de vruchtbaarheid. High-performance atleten met een verlangen om kinderen te krijgen, moet uw training dus voor een bepaalde tijd een beetje.
  • Zonnebrandcrème: het bevat Octinoxate kan veranderen, de studies tonen aan dat het hormoon niveau en het aantal zaadcellen door tot 33 procent te verlagen. Daarom, voor de mannen: van zodra één van de zon, snel onder de douche en de zonnebrandcrème af te spoelen.
  • Pannen: de Zogenaamde Per – en polyfluorinated chemische stoffen (PFC) zijn gebruikt in veel producten. Om de vacht van, bijvoorbeeld, de pannen, zodat deze zeer kleine branden. Echter, studies hebben aangetoond dat de slijtage van de coating met de tijd, en het voedsel in het lichaam. Met verwoestende gevolgen, ten minste voor de vruchtbaarheid van de man, een Braziliaanse studie toont op zijn minst. Beter: pannen van roestvrij staal gebruiken.

Hamburg-harburg, 30. Mei

Geef een reactie