Dus moet je je tanden wit

Eine Frau beißt in eine Möhre
De scheur en een crash! Een wortel om op te kauwen maakt een hoop werk. Dit is een goede zaak, omdat het krachtig Kauwen voor schone en witte tanden. De praktijk van de Vita-image gallery bevat meer natuurlijke tanden borstels pre-stralend witte tanden met wortelen? In feite, wortelen kunnen worden witte tanden zonder het te Bleken. Hier leer je welke voedingsmiddelen werken als een natuurlijke bleekmiddelen.

Britse experts adviseren: eet meer keer een Appel, citrus of harde kaas – de beloning is een sprankelende witte tanden. Omdat sommige voedingsmiddelen invloed hebben op onze tanden, zoals natuurlijke bleekmiddelen. Als u Kauwen, ze reinigen ook de tanden en buig tegelijkertijd tandbederf en tandvlees ontsteking.

De beste voedingsmiddelen voor witte tanden

Alles wat bladeren op de kleding vlekken, vuil van de tanden. Als u de waarde van een lichte Glimlach, je moet consumeren over het kleuren van voedingsmiddelen, zoals rode wijn, koffie, bramen en granaatappel alleen met mate.

Welke voedingsmiddelen moet regelmatig deel uit van het dieet voor witte tanden, blijkt onze foto-galerij – klik hier voor een helder witte Glimlach.

Geef een reactie