Dus je overleefde de wesp besmetting, zonder afbreuk te doen aan

Wespe
Wespen zijn dol op Zoete suiker – bevattende voedsel te lokken de insecten anDie wesp-besmetting heeft in Duitsland stevig in zijn greep. Dus hoe bescherm je geesten op het beste voor de pest? In de praktijk Vita heet de belangrijkste do ’s & Don’ ts in het omgaan met de wespen.

In 2015, veel van de insecten op de vlucht gaan! Veel ziekenhuizen melden een stijging van gevaarlijke verwondingen, zoals in de mond gebied, of in het geval van een Allergie.

Oorzaken van de wesp pest in Duitsland

Als ‘trigger’ om dit jaar de wesp pest deskundigen noemen de overwegend warm en droog weer in het voorjaar. Het ideale leven schiep de voorwaarden voor de wespen en konden ze geven hun jongen voldoende voedsel. Het resultaat is dat de wespen volkeren groeide.

Dit maakt wespen agressief

Wespen zijn agressiever, niet vijandig is – als je de buzz rond de tafel, je zoekt alleen naar voedsel. Sommige van het gedrag van de insecten, maar in de aanval:

  • Hectische bewegingen, bijvoorbeeld met de Handgreep aan het kwispelen of na de insecten beat wespen zich bedreigd voelen
  • Klap op de in de buitenlucht opgenomen koolstofdioxide maakt wespen agressief
  • Crush – korte tijd na de dood van de insecten hebben een prikkel reflex. Ook gedood wespen stralen een soort van Warnduft, de fellows trekt

Dus je weg te houden wespen

Deze Trucs helpen wespen uit de tabel houden:

  • Over twee uur voorafgaand aan het verblijf in de tuin van een aas (bijv., overrijpe druiven) aan afleiding in een paar meter afstand interpreteren. Omdat de wespen klop de buik vol en laat de salontafel staan. Tip: Na een uur, moet u controleren of u genoeg van het is er.
  • Vermijd sterke geuren. Dit geldt vooral voor cosmetica. Behalve de vanille-olie (apotheek): direct op de huid, houdt deze wespen.

Eerste hulp na een wesp steken

Wat te doen als de wesp is gestoken? Ten eerste, de stinger moet voorzichtig worden verwijderd. Vervolgens koel en rauwe ui gaan. Dat is genoeg, zolang er geen allergische reactie optreedt. Voor dit geval moet worden in elk huishouden emergency kit van de apotheek met een antihistaminicum en cortison en Adrenaline in de Vorm van Sprays en spuiten. In het geval van een steek in de mond: raadpleeg Onmiddellijk een arts. Op de weg daar, indien mogelijk, ijsblokjes te zuigen, om te voorkomen dat een gevaarlijke zwelling van de Luchtwegen.

Hamburg, 10. Augustus

Geef een reactie