Dus Facebook maakt gelukkig

Maakt en Facebook is een verdrietig en eenzaam? AMERIKAANSE onderzoekers zeggen: nee! Omdat de juiste toepassing van het sociaal netwerk, het kan ook echt blij. De praktijk Vita verklapt de Trucs, je Facebook naar de blij-maker kunt converteren.

Het sociale netwerk Facebook in de studies over de mentale gezondheid van de gebruikers zijn meestal niet bijzonder goed. De constante vergelijking met het schijnbaar perfecte leven van de andere gebruikers doen depressief, en het versterkt het gevoel van eenzaamheid, dus sommige studies

Ongeveer 22 procent van de wereldbevolking gebruik van Facebook regelmatig en maximaal 50 minuten van de dag in het netwerk. Wat doe je daar? Vooral de posts van Facebook vrienden en bekijk de Berichten van het geplaatste pagina ‘ s te lezen. Een 2013 studie kwam tot de conclusie dat het niet per se de frequentie en de duur van Facebook gebruik, de gebruikers kunnen worden ingedrukt, maar eerder het type van de inhoud. Die wordt constant geconfronteerd met het schijnbaar perfecte leven van de andere Facebook-gebruikers, heeft de neiging om waar te nemen van zijn eigen leven als minder bevredigend. Een verdere studie van hetzelfde jaar kon echter geen verband tussen het gebruik van sociale netwerken, en een klinische depressie

Facebook maakt je gelukkig?

Een deze maand gepubliceerd onderzoek komt zelfs naar een volledig tegengestelde uitspraak. De onderzoekers van de Carnegie Mellon University in de VS bleek dat Facebook ook kunt u heel gelukkig maken. Moira Burke, hoofd van de studie komt tot de conclusie dat de persoonlijke interacties tussen vrienden op Facebook kunnen een grote impact hebben op het psychische welzijn en de tevredenheid met het leven. De auteur van de in het Journal of Computer-Mediated Communication gepubliceerde studie, echter, maakt duidelijk dat niet elke interactie had positieve effecten. Naar de berichten lezen (Passief Posten) van anderen, of met Één klik feedback (Likes) niet bijzonder positieve effecten. Een zeer positief effect zou schreef tegen Facebook vrienden (je weet wel in het echte leven), de persoonlijke opmerkingen of berichten op Facebook. Moira Burke, die de studie leidde samen met haar collega Robert Kraut, bleek dat gemiddeld zestig-Facebook-interacties met vrienden, resulteerde in een maand tijd, een toename van psychisch welbevinden en de tevredenheid met het leven van de gebruikers.

Persönliche Nachrichten bei Facebook von Personen, die man auch im echten Leben kennt, machen besonders glücklich

Persoonlijke berichten op Facebook van mensen die je kent in het echte leven, gelukkig te maken

Facebook depressieve mensen ook helpt?

Dat depressieve mensen veel tijd doorbrengen op Facebook, is volgens Burke en Kraut, er is geen tegenstrijdigheid. Zij geven aan dat depressieve mensen zijn uitgaven kan, in feite, meer tijd op social media. Maar omdat u weet, dat u zich beter voelt, zegt Burke. De onderliggende studie begeleid 1.910 Facebook gebruikers uit 91 landen over drie maanden. Deze Gebruiker was vooraf afgesproken dat uw Berichten worden geanonimiseerd worden geobserveerd en geanalyseerd, en had parallel stemmingen elke maand vragen, gevoel van welzijn, tevredenheid met het leven, vreugde, eenzaamheid en Depressie beantwoord.

Zo kunt u het Maximale geluk van je favoriete Sociale netwerk, wij hebben de beste blij-maker-tips voor Facebook-gebruik samengesteld:

1. Indien reeds in de chat, dan rechts!

Zodat er geen misverstanden ontstaan, die u wellicht kunt gebruiken om de inhoud van uw hart Emojis. De enige manier kunt u er zeker van zijn dat ironie is goed begrepen. En door de manier waarop: Een studie van vorig jaar bleek dat mensen via de Chat uitgebreid Emojis hebben meer Seks. De studie kan zelfs zien dat het aantal Emojis met het Seks-gecorreleerde frequentie. In dit verband is een blije Smiley is tweemaal blij.

2. Screening

Het uitzoeken van mensen uit je vrienden lijst schrijf je pas als ze iets willen van u en anders onbereikbaar. Ook mensen, onthouden, wie deze Persoon is, moet niet gemaakt worden van pure hoffelijkheid, in de lijst houden. In geval van twijfel, ze beseffen het niet toch als je ze verwijdert. Die stakingen alleen te laten kleinerende opmerkingen op uw pagina en kunnen worden verwijderd.

3. Wees voorzichtig wanneer u Op!

Wist u dat Facebook een algoritme gebruikt om u precies de berichten dat Facebook denkt dat u zou interesseren u? Het algoritme wordt berekend op basis van verschillende factoren zoals uw leeftijd, geslacht, woonplaats, etc., Maar ook uit de geschiedenis van de berichten die u hebt aangeklikt in het verleden. Jammer, als het meestal was posts, niet wilde zien ze eigenlijk liever, bijvoorbeeld, het constante kat foto ‘ s van uw buurman. Facebook denkt dat je een Fan van cat ‘ s, en hen tonen versterkt op je Tijdlijn.

4. U kunt voorkomen dat de typische ed-maker op Facebook.

Voorzijde: spion van De ex-partner na afloop. Die heeft ontvangen over zijn foto ‘ s? Iedereen die is getagd in foto ‘ s met hem? De ex-partner kan zijn iemand te ontmoeten? Maar de obsessieve zal Vergelijken met hun eigen leven met het schijnbaar perfecte leven van de andere gebruikers om ontevreden te zijn. Misschien een vriend heeft een beter Strand van het lichaam, die ze presenteert onbevangen op Facebook. Misschien is het Bekend was dit jaar al vier keer in de vakantie. Uw leven heeft zeker zijn voordelen, op de andere, misschien jaloers. Tip: Gewoon minder te overwegen wat anderen denken en hoe andere je profiel beoordelen. Dit omvat niet dwangmatig na elke nieuwe Post of foto, de Like-nummer controleren

5. Maakt anderen blij

Gelieve andere Gebruikers, het maakt ons ook blij. Heb je onlangs gezien in een Video die ze heeft gebracht de hele dag weer voor een Lach? Er is een quote die jou geïnspireerd heeft? Heb je een artikel gelezen dat bepaalt je Facebook vrienden ook geïnteresseerd? U deelt deze inhoud en de verspreiding van de vreugde.

Hamburg-harburg, 11. September

Geef een reactie