Dun haar: kapsels zijn om blame

Eine Frau mit Dutt telefoniert
Sommige kapsels verhogen het risico voor haarverlies bij vrouwen, blijkt uit een recente AMERIKAANSE Studie haaruitval vooral voor vrouwen vaak zeer pijnlijk. De reden voor dit is de verkeerde kapsel is vaak heel simpel. AMERIKAANSE onderzoekers hebben nu onderzocht op welke kapsels die kan verhogen het risico voor dun haar en haarverlies.

Een nieuwe Look, mooie complimenten, een beter gevoel van het lichaam – voor veel vrouwen, er is nauwelijks iets dat geeft zelfvertrouwen, meer dynamiek, als een nieuw kapsel. Maar sommige van hen kan leiden tot ernstige haaruitval, toont een recente studie door wetenschappers van de Johns Hopkins University in Baltimore. Het Team van Crystal Aguh gecategoriseerd verschillende kapsels afhankelijk van hoeveel ze verhogen het risico voor dun haar en haarverlies bij vrouwen.

Het haar is een van de hoekstenen van het zelfbewustzijn en de identiteit voor veel mensen. Maar, ironisch genoeg, leiden sommige van de kapsels die bedoeld zijn voor het verbeteren van het zelfvertrouwen, het letsel van het haar of de hoofdhuid. Deze haaruitval en dun haar kan worden begunstigd.

Dünne Haare

Dun haar en haaruitval kunnen geholpen worden door het verkeerde kapsel

Deze kapsels kunnen veroorzaken, dun haar en haarverlies

Bijzonder problematisch is gedragen kapsels zoals een strakke paardenstaart of een broodje, volgens de resultaten van het onderzoek, strak. De reden voor dit is te Wijten aan de constante trekken aan de haren, het gaat om een ontsteking van het haar waar de haren op de hoofdhuid connate follikels–. Deze ontsteking, littekenvorming, het resultaat kan zijn dat de getroffen gebieden van geen haargroei. Haaruitval, kale Plekken. Dun haar is een gevolg van de kapsels.

Welke kapsels kunnen verhogen het risico voor het verlies van het haar, het meeste leer je in onze fotogalerij klik hier.

Geef een reactie