Duitse onderzoekers vinden de ziekte van Parkinson te genezen in de yoghurt

Joghurt heilt Parkinson
Duitse onderzoekers hebben een remedie voor de ziekte van Parkinson in de naar links draaiende yoghurt door de ziekte van Parkinson beschadigde zenuwcellen volledig kan worden genezen. De onderzoekers zien in een recente studie. De Sensatie: De remedie voor de gevreesde ziekte is eenvoudig te verkrijgen en ook voor de duitse markt, de lange-goedgekeurd – yoghurt met een linksdraaiende melkzuren.

Voor wetenschappers op de Dresden Max-Planck-Instituut voor moleculaire celbiologie, het was een toevallige ontdekking. De resultaten van het recent gepubliceerde studie kan een revolutie in de behandeling van de ziekte van Parkinson. Terwijl de wetenschappers bestudeerden de reactie van een bepaalde worm op de verwijdering van water, was het sensationeel effect.

Yoghurt met een verrassend effect

Een van hun experimentele wormen ontwikkeld had een gendefect dat kan ook optreden bij mensen, en leidt tot de neurologische aandoening de ziekte van Parkinson. In de loop van het Experiment set-up, de verdoofde de onderzoekers vonden dat de beschadigde zenuwcellen van de worm door de behandeling met de zogenaamde D-lactaat is ook bekend als yoghurt culturen met een linksdraaiende melkzuren volledig genezen is.

De ziekte van Parkinson vernietigt de energievoorziening van zenuwcellen

De onderzoekers schrijven in het onderzoek dat het Defect van de zogenaamde DJ-1, leidt gen de zenuwcellen worden niet langer van stroom voorzien via de mitochondriën met energie, waardoor de hersenen sterven de cellen en terug naar de vorm – het resultaat van de ziekte van Parkinson. De ontwikkeling van een genezing van de ziekte van Parkinson yoghurt product is van plan om te gaan volgens de verklaringen van de betrokken wetenschappers heel snel, omdat yoghurt met een links-draaiend melkzuur is kopen in de Vorm van de zogenaamde Bulgaren yoghurt al in de Winkel, en daarom is een omslachtige goedkeuring van nieuwe werkzame stoffen in dit geval niet noodzakelijk.

Hamburg, 1. Augustus 2014

Geef een reactie