Drug Report: Zo verslavend, de Duitsers zijn

Jugendliche feiern, trinken und rauchen
23.267 kinderen en jongeren geland in 2013, met een alcoholintoxicatie in het Krankenhaus110.000 voortijdige sterfgevallen als gevolg van nicotine-verslaving, meer dan 23.000 jongeren, omdat van coma saufens in het ziekenhuis, de drugs en verslaving rapport van 2015, de Federale regering toont hoe het is om de verslaving van de problemen van de Duitsers.

Tabak oproepen voor de meeste sterfgevallen

Roken is, volgens het rapport, de Federale regering is de grootste vermijdbare risico voor de gezondheid in Germany – jaar ongeveer 110.000 op vroegtijdige sterfgevallen worden toegeschreven aan het gebruik van tabak. In het Rapport staat: Meer dan de helft van alle regelmatige rokers vroegtijdig sterven van een hart-en vaatziekten, longkanker of andere respiratoire ziekte. Elke seconde van deze voortijdige sterfgevallen treedt al op middelbare leeftijd, en zou volledig worden vermeden.

Alcohol: de Tweede meest voorkomende reden voor het verblijf in het ziekenhuis

9,5 miljoen mensen consumeren in dit land is alcohol in de gezondheid van het hoge risico op schaal, – vermeld in het Rapport van de Federale overheid. Voor 74.000 sterfgevallen, de mensen van de drug, daarom jaarlijks verantwoordelijk. De geestelijke en gedragsstoornissen als gevolg van alcohol, met inbegrip van alcohol vergiftiging, in 2013, volgens een congestief hartfalen is de tweede meest voorkomende reden voor het verblijf in het ziekenhuis in Duitsland. In het bijzonder kinderen en jongeren, vaak ten gevolge van een coma saufens in de kliniek: 23.267 patiënten tussen de tien en 20 jaar, in 2013, waarvan 71 procent, aldus het rapport, nog niet 18 jaar oud.

Negatieve ontwikkelingen in de verspreiding van Crystal Meth en amfetaminen, alsmede de groeiende trivialisering van Cannabis zijn, volgens het rapport. De toename in het aantal mensen die afhankelijk zijn van geneesmiddelen, zoals pijnstillers.

Gevaarlijke Legal Highs

Een ander Probleem: Het groeiend aantal van een nieuwe Vorm van drugs, dat is ten onrechte aangeduid als Legal Highs. Dit verwijst naar het gebruik van verdovende middelen verkocht als rechtspersoon die producten zoals badzout, kruidenmengsels, plantaardige voedsel of luchtverfrisser vermomd in online winkels, kleine handelaren en direct aan de consument. In het rapport wordt vermeld: Dit ten onrechte de indruk wekt dat ze veilig zijn en onschadelijk voor de gezondheid. In feite, de consument trekt deels ernstige gevolgen: De symptomen variëren van Misselijkheid, heftig braken, hartkloppingen en verlies van Oriëntatie over de bloedsomloop, onmacht, verlamming, en wanen, het tekortschieten van de vitale functies.

Positieve Trends

Maar er zijn stralen van hoop: Het aantal nicotine verslaafden in Duitsland neemt gestaag toe Van 28% in 1999, is het gedaald tot 2014, naar 24,5 procent. Vooral in het geval van jonge mensen, de tabak komt langzaam uit de mode: het Roken bij kinderen en jongeren 2014 voor het eerst onder de tien procent.

Nieuwe educatie projecten van de Federale overheid om te gaan met de problemen van E-sigaretten en E-hookahs onder de jeugd, Crystal Meth en gokverslaving.

Hamburg-harburg, 22. Mei

Geef een reactie