Drug hoofdrekenen stress-killer, antidepressivum, en zenuw protector

Kopfrechnen-Training
De onderzoekers vonden dat we verwachten dat door de hoofd-Training op de lange termijn en op korte termijn, de mogelijkheid om emotionele crises, door middel van deze, het verbeteren van onderzoekers uit de verenigde staten hebben te verwachten dat de onverwachte verbinding tussen het hoofd en de verwerking van emoties zien in onze hersenen.

Emoties soms lijken ons te druk op zeugjes, zonder dat we kunnen controleren. Woede, het verdriet en de Stress voor veel mensen is het bijzonder moeilijk hebben om negatieve emoties. Een studie van onderzoekers uit de verenigde staten heeft bewezen een verrassende verbinding tussen ons vermogen tot reguleren van emoties en de manier waarop wij het hoofd te verwachten. Om dit te doen, hebben de onderzoekers gezocht naar een groep neurowetenschapper en psychologie Professor Ahmad Hariri van de Duke University in Durham, North Carolina met een imaging-procedure (MRI) van de hersenen activiteit van 186 deelnemers terwijl ze opgelost in het hoofd van de wiskunde huiswerk. Op hetzelfde moment, de wetenschappers bepaald de mentale toestand van het gehuurde en de wijze waarop deze emotionele coping-strategieën toegepast.

Minder angststoornissen door de 12 x 3356?

Een gebied van de hersenen was vooral in de focus: de dorsolaterale prefrontale Cortex. Dit gebied wordt geassocieerd met de ontwikkeling van depressie en angststoornissen. Een hogere activiteit in de dorsolaterale prefrontale Cortex lijkt minder symptomen van Angst en Depressie. De evaluatie van de MRI-beelden bracht de verrassende bevinding dat zelfs wanneer het hoofd van de verhoogde activiteit in de dorsolaterale prefrontale Cortex wordt verwacht. Dat is te zeggen: De actievere de dorsolaterale was de prefrontale Cortex van een Persoon, terwijl je geteld in je hoofd, hoe meer kans dat de Persoon was in staat om je gedachten in emotioneel moeilijke situaties. Een hogere dorsolaterale prefrontale activiteit leek ook het minimaliseren van het risico op het ontstaan van angststoornissen of Depressie.

Van informatica-Opleiding crises af te wenden

Deze experts uit de gids, is de erkenning dat hoofdrekenen Training op de lange termijn en op korte termijn, de mogelijkheid om emotionele crises door middel van deze, kan verbeteren.

Dus, het Berekenen van zelfbewuste wiskundige taken zou een gemakkelijk toepasbare strategie te reguleren van emoties. U start met de Toevoeging van vier-cijferige hele Getallen. Dit lijkt te simpel, bemoeilijken het in het hoofd en vermenigvuldigen van Getallen.

Wat is achter het?

Blijkbaar zijn er vergelijkbare patronen, volgens welke onze hersenen is in de problemen – wiskundig en emotioneel. Zodra eintrainiert een strategie om te gaan met situaties, onderhoudt de hersenen.

Een soortgelijke Truc om te voorkomen dat emotionele crises door een andere activiteit heeft reeds aangetoond in een andere studie. De soldaten die het te verduren had het gebruik van traumatische ervaringen, verminderde het risico van het ontwikkelen van post-traumatische stress-stoornis (PTSS) als ze gespeeld kort na de ervaring uitgebreid Tetris. Blijkbaar zijn de processen van het spel waren zo sterk in de hersenen structuren, de negatieve ervaringen waren overschreven. Hier kan je Tetris spelen online gratis.

Of heb je een beter vermogen tot reguleren van zijn emoties leidt ook verwachten betere resultaten bij het hoofd kon niet bewijzen dat de onderzoekers helaas.

Hamburg-harburg, 16. Oktober

Geef een reactie