Drie keer in het hoofd geschoten, Hoe kun je overleven?

Notaufnahme
Artsen ondervinden van de slechte lot, maar ook de vele verhalen die blijken goed de Artsen van de rapporten die momenteel op het Internet portal Reddit naast vele tragische gebeurtenissen, de artsen ervaren in hun dagelijkse werk, er zijn altijd gevallen die gaat het goed, hoewel niemand ooit voor mogelijk had gehouden. De praktijk Vita verzamelt de verhalen van deze wonderbaarlijke genezingen, en presenteert ze in een nieuwe serie. Het eerste deel vertelt het verhaal van een man die het overleefden een triple-head shot.

Op de Internet portal Reddit, gebruikers kunnen delen van content in de Vorm van Links en teksten. In de Thread Artsen van Reddit, wat is jouw hoe de hel bent u nog leeft nu!’ Verhaal? zal u vertellen momenteel duizenden anonieme artsen, de Reddit gemeenschap van de verhalen van patiënten die het overleefden ernstige ongevallen en verwondingen in een wonderbaarlijke manier.

De patiënt kan spreken om een triple-head shot nog

Dus een gebruiker door de naam van Noimnotonacid gemeld van een patiënt die in staat was om te spreken na drie schoten om het hoofd:

Hij komt binnen voor een oog is letterlijk uit de grot, overal bloed, en hij valt. De man had drie kogels in het hoofd geschopt in het hoofd en het rechter oog van de grot, bij de neus en de mond weer en lid van de wang en de zijkant van het hoofd.

Op het Moment dat ik denk dat je hem hier bracht zodat we het kunnen verklaren hem dood omdat hij dood is, zegt de gebruiker. Ik ga om te controleren op hem en trekt zijn hoofd terug en hij He zegt, ‘wees voorzichtig!!!!’ Ik spring terug en schreeuwen als een kleine Jongen, en alle de anderen in de kamer ook.

Hoe zou het niet overleven als de man drie keer een schot in het hoofd alleen, maar zelfs dan nog spreken? Voor de gebruiker heeft een verklaring: De kogels miste zijn hersenen met elk schot.

Hamburg-harburg, 12. In November

Geef een reactie