Dood door wc-fobie

Toilette
De angst van het gebruik van het toilet leidde in Engeland tot de dood van een 16-jarig meisje, een 16-jarige engelse vrouw is overleden aan een hartaanval. De reden: ze was weg voor twee maanden naar het toilet. Lees hier hun verhaal.

Op 8. Februari 2013 ingestort Emily T. van Cornwall, UK, in haar ouderlijk huis. De ambulance bracht haar naar het ziekenhuis, maar er is alleen uw dood kon worden vastgesteld.

Week van geen stoelgang

Emily had last van een milde Vorm van autisme. Door een sterke toilet fobie ze bleef gedeeltelijk week lang aandringen om de ontlasting. Volgens de artsen, deze angst is vergelijkbaar met een stoelgang te behouden treedt op bij kleine kinderen is het vaak. Na een periode van twee maanden zonder stoelgang Emily ‘ s gut werd zo groot dat hij geschorst andere organen in de borstholte gecomprimeerd, en leidde uiteindelijk tot een hartaanval.

Al een paar uur voor haar dood, de ouders van het meisje belde de ambulance, want het was haar dochter slecht. Als de ambulance arriveerde, vonden zij een bleke patiënt, die klaagde van pijn tussen de schouderbladen, maar weigerde naar het ziekenhuis gebracht.

De patholoog-anatoom dat heeft de autopsie van de patiënt, de melding van een massale uitbreiding van de dikke darm – vergelijkbaar met iets wat je nog nooit hebt gezien.

Als de hulpverleners kwamen uren later, het was Emily op de deur naar de badkamer. Haar buik was zo ernstig zijn vervormd dat de onderste Ribben werden gedrukt op de buitenkant.

Volgens een rapport van de BBC-Emily ‘ s dood zou zijn geweest door de goede medische behandeling is onvermijdelijk, maar de meiden hebben gevochten standvastig tegen de behandeling.

Hamburg-harburg, 6. Juli

Geef een reactie