Dit zijn de beste planten voor mensen met een Allergie

Gärtnerutensilien
Dus, Anti-allergene plezier in uw tuin, wij kunnen u voorzien van de beste low-allergeen tuin planten en vertel hoe om jezelf te beschermen als tuinieren voor Pollen, veel tuinliefhebbers worden beïnvloed door vervelende allergieën. Maar dat betekent niet dat u moet stoppen met uw Hobby! De praktijk Vita wordt uitgelegd welke planten zijn geschikt voor mensen met een Allergie en wat moet u nota te nemen van bij het tuinieren.

Zelfs in uw eigen tuin kunt Pollen allergieën leven moeilijk maken: de huid en de luchtwegen reageren op de Getroffen om sommige natuurlijke stoffen die zeer gevoelig zijn. Maar dat betekent niet dat mensen met een Allergie, in beginsel, vanuit hun eigen Groen moet houden: Er is een grote selectie van allergeen-arme tuin planten dat ook mensen met een Allergie hebben een heerlijke tijd in de tuin doorbrengen.

Tuin planten voor mensen met een Allergie: u moet er rekening mee

Helaas, een aantal populaire tuin planten bevatten giftige stoffen, de Anti-gevoelige governance. Dit omvat regen, Lelie van de vallei of op de Oleander zijn bijvoorbeeld blauw. U doet afstand van de planten in de tuin en in plaats daarvan gebruik van stuifmeel-gratis varianten, zoals de Petunia of Pansy. In het geval van Astma, of een Algemene gevoeligheid voor geuren, moet je voorkomen geurende soorten rozen. Sterk geurende kruiden, zoals salie of tijm zijn niet geschikt in dit geval.

Hekken in plaats van hagen

Zelfs als een goedverzorgde hedge kan een echte eye-catcher aan de perceel grens, Anti-allergene trekken in plaats van een hek. De Goede: Met klimplanten kunnen ook worden gebruikt dit groen. Bijvoorbeeld, druivenranken of sterren hortensia. Ivy huid kunnen irriteren, dat is de reden waarom hij voor dit doel ongeschikt.

Apfelblüten

Apple bloesems in de tuin bijzonder mooi. Mensen met een allergie wordt er evenwel op gewezen, dat de Rijpe vrucht van de vruchten te trekken, bomen, insecten

De juiste boom voor in de tuin

Fruitbomen zijn niet weide alleen het oog, wanneer zij vrucht dragen, ook om de het bloeien periode uit het is een lust voor het oog. Als u allergisch bent voor insectenbeten allergisch, u moet hier echter voorzichtig: insecten, wespen en bijen worden aangetrokken door rijp fruit. In het geval van bomen zoals Linden of kastanjehout, is er niet voor dit Probleem. Pollen mensen met een Allergie moeten worden van eiken indien mogelijk, noch esdoorns, of elzen bomen in de tuin.

Van de composthoop moet houden Allergie noodzakelijk. Pollen, schimmelsporen, uitwerpselen, insecten – compost is een echte collectie voor allergische triggers. Vraag daarom uw buurman te ontdoen van dode planten voor u, en niet compost op uw eigen perceel.

Tuinders met een gevoelige huid

Zelfs als het lijkt dom zijn om te worden Betrokken, misschien: iedereen Die de gevoelige huid, gevoelig zijn voor roodheid en jeuk, je moet dragen tuinieren beschermende kleding. Handschoenen zijn een must, in geval van ernstige symptomen, moet u ook gebruik maken van een Mond guard. Pollen Allergie moet ook je haar te beschermen met een hoed of een sjaal. Extra tip: Als u met het tuinieren klaar is, zet de gedragen kleding meteen in de wasmachine, zodat de Pollen niet in het appartement. U zal hebben om te wassen daarna, zorg ervoor dat uw handen grondig – sterke Anti trakteer uzelf op de beste, maar een grondige douche.

Maar welke planten zijn nu vooral voor een allergie-arme tuin? Weet je in ons fotoalbum de beste tuinplanten voor mensen met een Allergie.

Geef een reactie