Dit meisje niest voor drie weken

Katelyn muss 12.000 mal am Tag niesen
De twaalf-jaar-oude Katelyn moet hebben tot 12.000 keer per dag niesenVor over drie weken, Katelyn begon te niezen Thornley uit Texas en is niet gestopt omdat. Andere mensen geplaagd door voor weken, een mysterieuze, permanente hik of chronische steek die in mijn zijde. Wat is nu Lijden?

Een normaal Interview met Katelyn Thornley is niet mogelijk. Als Journalist voor het Amerikaanse station Fox26 met de twaalf-jaar-oude spreken, slechts worden onderbroken door het antwoord van het meisje opnieuw en opnieuw door gewelddadige niezen aanvallen. Tot 20 keer per Minuut en tot 12.000 keer per dag te niezen Katelyn – en dat is al over drie weken.

Talloze bezoeken aan de arts heeft ze al – maar tot nu toe, niemand kon precies zeggen wat het probleem is. Een neuroloog het vermoeden dat het niezen aanvallen van Tics ontstaan, zoals gilles de la Tourette syndroom. Deze Tics bestaan meestal uit een lange reeks van dezelfde beweging – het plotseling optreedt en overweldigd werkgelegenheid van de Getroffen tijdens de normale Dagelijkse leven. Tics komen het meest voor bij kinderen. Hoewel de oorzaken zijn onduidelijk, experts wijzen erop dat Stress en gebrek aan slaap een rol spelen.

Voor Katelyn, de constant Niezen betekent een aanzienlijke beperkingen: ze doen niet meer naar school gaan, omdat ze werd gepest alle tijd. Uw lichaam is moe van het constant Niezen chronisch zieken en het eten maakt uw problemen. Maar hoe kun je kinderen helpen graag Katelyn?

Wat helpt kinderen met Tics?

Eerste van alles, therapeuten, ouders van kinderen met gilles de la Tourette tarieven-syndroom, de sociale omgeving, bijvoorbeeld collega ‘ s en leerkrachten, over de ziekte en te voeden met het doel om tot meer acceptatie en minder uitsluiting. Een gedragstherapie en de bijbehorende ontspanningsoefeningen zoals Yoga en autogene Training ook helpen bij het vergemakkelijken van het leven van de Betrokken persoon. De Tics zijn zeer sterk, de invloed op de kwaliteit van leven van kinderen in een bepaalde mate, of waarbij het zelfverwondend gedrag, kan ook drugs te gebruiken. In dergelijke gevallen, neuroleptica toegediend aan invloed op de werking van de Neurotransmitter dopamine en de Tics aanzienlijk kan verminderen meestal.

Als Katelyn zal ontvangen van dergelijke geneesmiddelen, moet nog worden bepaald. In eerste instantie probeert ze om te ontspannen – de muziek van de Beatles helpt haar. Alleen in de slaap, rust in de voorkant van het niezen aanvallen. De service is echter niet volledig, omdat de meeste van hen dromen, zelfs van Niezen.

Maar hoe weet je dat het niezen is uitgegroeid tot de Tic? In het geval van een Allergie het einde Niezen zijn zelfs langdurige normaal. Die lijdt voor meerdere dagen meerdere keren per dag van gewelddadige niezen aanvallen zonder dat er een koude, dient u eerst contact op met een allergoloog. Een Allergie is uitgesloten als de oorzaak van het Niezen moet verder worden onderzocht – de juiste persoon is dan een neuroloog.

Waar is een continu-hik?

Ook andere onschuldige alledaagse klachten kunnen maken Bezorgd Zorgen te maken als u niet wilt gewoon verdwijnen. Een hik rond normaal gesproken duurt een paar minuten. Maar sommige mensen, vooral mannen, om de hik soms voor enkele dagen of weken, in sommige gevallen jaar. Achter het is een ziekte, zoals een ontsteking van de slokdarm, de longen en de alvleesklier is meestal. Ook maag-darmstelsel, of kanker kan leiden tot ziekten chronische hik. In het geval van voortdurende hik, is het belangrijk te achterhalen wat de oorzaak is en behandelen. Ook de hik kunnen worden behandeld met medicijnen. In zeer zeldzame gevallen is een operatie nodig: de phrenic zenuw wordt geblokkeerd of verbroken. Het middenrif ontspant en de hik. Die heeft een ongewoon lange hik (halve dag) naar de dokter moet.

Wat kan de steken achter de lopende Pagina?

Een steek in mijn zij, meestal veroorzaakt door een onregelmatige ademhaling, of een volle buik. Dan helpt het vat te breken om de hoest te nemen van een diepe adem en een paar keer krachtig. De pagina moet worden een half uur na de belasting sting worden steeds aanwezig is, moet u een arts raadplegen.

Saai, aanhoudende pijn die voelt steken, zoals de pagina, maar kan ook een hint op een nierontsteking. Typisch eenzijdig klachten, die in beweging zijn sterker. Zelfs als we kloppen met de Hand een beetje aan de zijkant op de buik, het is onaangenaam. De infectie is meestal het gevolg van het niet genezen ontsteking van de blaas. Ook de tussenwervelschijven incidenten van straling soms. Laat uw arts bepalen of de pijn kan afkomstig zijn van de wervelkolom of zelfs de heupen.

Hamburg-harburg, 7. Oktober

Geef een reactie