Dit is wat er gebeurt als je knuffelen hond

Eine Frau umarmt einen Hund
Een hond knuffelen, dat maakt de verlaging van de bloeddruk, hormonen van geluk te verhogen en versterkt het immuunsysteem. Maar de hond dit soort liefde is vaak te beperkend, een psycholoog en een hond expert heeft nu hinImmunsystem, bloeddruk, stress niveau, hoe ons lichaam reageert mechanismen, als we kiezen voor een hond? En wat is de hond eigenlijk gelooft het? Tal van studies geven antwoord.

De bloeddruk daalt

Als vroeg als in 1988, wetenschappers van de Universiteit van South Carolina in staat waren om aan te tonen dat het Huisdier en Knuffel een hond verlaagt de bloeddruk en de hartslag vertraagt en meer, praat gewoon met de hond of om een gesprek te hebben met mensen. Het hoeft niet je eigen hond: De proefpersonen in de studie geknuffeld met vreemde honden.

Het immuunsysteem wordt versterkt

Baby ‘ s met honden, knuffel, want dat kan u beschermen tegen Astma en allergieën, 2004, toonde een studie van de Universiteit van Wisconsin. De wetenschappers bestudeerden de gezondheid van de at-risk kinderen, waarvan minstens één van de ouders last van een deel van Astma of Allergie. Sommige van de kinderen groeide met, andere zonder hond. Het resultaat: kinderen met een vier-legged knuffels metgezellen hebben een duidelijk voordeel. Het effect bleek het meest duidelijk wanneer de hond leefde vóór uw geboorte in het huishouden.

De stemming stijgt

Een analyse van de Zuid-Afrikaanse wetenschappers bleek in 2003 dat het fysieke contact met een hond van invloed op de hormonale balans in de positieve. Voor het Experiment, de hond links van de eigenaar van een half uur met uw hond in een Ongemeubileerde kamer alleen en slechts één taak: uw hond moest geven al hun aandacht aan – dat is, om met hem te praten, om te aaien hem en krassen. Aan het begin en aan het einde van deze periode, de proefpersonen nam het bloed. De resultaten toonden: De niveaus van de diverse hormonen steeg tijdens de Cutie-uur – met inbegrip van de euforische en pijnstillende Beta-endorfines, de binding hormonen Oxytocine en Prolactine, evenals het gelukshormoon dopamine.

En hoe is het met je hond?

Zo mooi, rustgevend en gezond, een dikke knuffel voor de mensen kunnen zijn – voor de meeste honden is het pure Stress. De psycholoog en de hond expert Stanley Coren punten nu in een artikel van Vandaag. Hij zag 250 online geplaatst foto ‘ s van dieren, knuffels, geanalyseerd en de gezichtsuitdrukkingen van de dieren. Als kenner van de taal hond, hij geïdentificeerd, 82 procent van de honden tekenen van Stress en ongemak – het Verlagen of weg te draaien van het hoofd te Maken van de oren, het Scheuren van het openen of Sluiten van de ogen en lippen likken en te Geeuwen.

De reden voor dit is, volgens Coren: Wanneer een hond in gevaar is, loopt zijn eerste impuls. Deze kans is hem ontnomen door het omarmen, vindt hij de Situatie zo ongemakkelijk. Normaal gesproken tolereert de hond met de omhelzing door de meester of meesteres. Maar hij is onder te veel Stress, het kan zelfs gebeuren dat hij bijt.

Beter te aaien de hond en krassen niet heeft dezelfde positieve effecten op de gezondheid van de mens, maar het stoort de hond. Integendeel, Als de Zuid-Afrikaanse toonde een niche-onderzoek, brengt de hond verhoogd geluk en lijmen van hormonen als hij wordt geaaid.

Hamburg-harburg, 27

Geef een reactie