Dit is de reden waarom je niet moet laten uw Baby in het autostoeltje slapen

Baby im Kindersitz
Zolang een kind in de stoel correct gebruikt en de ouders houden de Baby in de gaten, er is geen gevaar, hebben wetenschappers onderzocht onverklaarbare oorzaken van de dood van kinderen in kinderzitjes. In het proces, ze kwam tot het besef dat moeten alle ouders naar het hart.

Amerikaanse onderzoekers hebben onderzocht 47 gevallen van de sterfgevallen van baby ‘ s, de zetel en het dragen van AIDS. Kom je tot de conclusie: het wordt Gevaarlijk als de apparaten worden gebruikt als Alternatieven voor het bed.

Veel ouders gebruik maken van de autostoelen, baby schommel of rockers als alternatief, slapen sites, schrijven de onderzoekers in een persbericht. Vaak weet je niet dat ze in gevaar brengen van hun kinderen. Dit geldt vooral als de kinderen onbewaakt worden achtergelaten, volgens de wetenschappers.

Indien mogelijk, slapen in het bed

In alle, maar één van de onderzochte sterfgevallen, de oorzaak was Verstikking. Hetzij via onopgemerkt rond de hals gewikkeld banden en riemen, of door een verkeerde houding, dus, bijvoorbeeld, een sterk gebogen hals. Echter, de onderzoekers benadrukken dat zolang de apparaten zijn toegepast, zoals zij dacht, en een volwassene, het kind behoudt het uitzicht, je bent zeker van. Er is ook niets mis als kinderen liep, bijvoorbeeld tijdens een ritje in de auto. De kinderen mogen dan alleen worden geplaatst in een gewoon bed.

Deze vijf tips, wetenschappers voor een veilige behandeling met een kinder stoel & co.

  • Laat uw Baby niet zonder toezicht (of wakker zijn of slapen)
  • U laat nooit een kind in een kinderzitje, als dit alleen maar geknikt gedeeltelijk, of helemaal niet.
  • Kinderzitjes mogen nooit gebruikt worden op een zachte of oneffen ondergrond, geparkeerd.
  • Zelfs heel kleine kinderen kunnen verplaatsen baby rockers of iets dergelijks, en zo in een Positie, die leidt tot Verstikking. Daarom moeten de apparaten worden vastgesteld altijd naar een item.
  • Wanneer een Baby is in het harnas of doek, moet het gezicht is altijd zichtbaar en kusbare (zichtbaar en zoenen).
  • Hamburg-harburg, 24

    Geef een reactie