Dit is de grootste onbekende risico bij het grillen

Grillbürste auf Grillrost
De metalen borstelharen van de grill borstel kan schade toebrengen aan uw gezondheid.Kankerverwekkende vlees, giftige rook die de grillen kan worden onder de verkeerde omstandigheden schadelijk voor de gezondheid, is al bekend. Echter, een recente studie uit de VS heeft nu borstel ontdekt een nieuwe bron van gevaar: de grill. Immers, wie nam het kleine draad haren van de borstel, kun je last krijgen van ernstige verwondingen.

Om te bepalen hoe gevaarlijk het gebruik van de grill borstels kunnen worden, de Amerikaanse onderzoeker was op zoek voor het team, eerst en vooral, hoeveel seh bezoeken in de Verenigde Staten geregistreerd in verband met een grill borstel. Om dit te doen, ze geanalyseerd tussen 2002 en 2014, gegevens die zijn verzameld door de AMERIKAANSE product safety Commission. Laat een verontrustend resultaat: geschatte 1.698 seh bezoeken werden op de grill borstels. Ze publiceerden hun resultaten in het tijdschrift Otolaryngology-Kop en Nek Chirurgie.

Grill interne schade kan borstels veroorzaken

Grill borstels kan een effectieve reiniging gereedschap, kan echter leiden tot aanzienlijke schade aan uw gezondheid. Een kleine haren wordt ingeslikt, kan zowel de mond, pijn in de keel alsook de tonsillen en de keel. De borstelhaar is gevangen, niet hier, kan je in het maag-darmkanaal. De grootste zorg is dat hang je hier en in de darmwand is verslaafd. De haren, maar kon ook de darmen en andere interne schade, zegt de studie Co-auteur Dr. David Chang van de Universiteit van Missouri. Volgens de gegevens geëvalueerd werden de meest voorkomende verwondingen van de mond, de keelholte en van de amandelen. In sommige gevallen is een operatie nodig was.

Zo kunt u voorkomen dat letsel van de grill borstels

  • Voordat u de Grill schoon, controleer of de grill borstel in een goede staat.
  • U kunt ook gebruik maken van een borstel met nylon haren.
  • Inspecteer de Grill voor het grillen op mogelijke Haren residuen.
  • Controleer het vlees voor het eten een keer goed op, misschien dat sommige van de borstelharen zijn verstopt zich ergens in het Steak of worst?

Hamburg-harburg, 30. Mei

Geef een reactie