Display glazen compenseert zwakke visie

Display-Brille
Wat eruit ziet als een dikke beetje van de bescherming van de Display is in waarheid een nieuw ontwikkelde Display glazen moderne Geeft snel, het lezen van brillen en contactlenzen overbodig? Onderzoekers aan de Universiteit van Californië, Berkeley hebben een visie-het corrigeren van het Display, dat in staat is om te compenseren voor een slecht gezichtsvermogen. De methode is vanuit medisch oogpunt, de weg van de toekomst, omdat het kan zelfs compenseren voor ernstige visuele beperkingen, die kan worden veroorzaakt door een bril of operatie niet gecorrigeerd.

De aan de Universiteit van Californië, Berkeley, ontwikkelde de zogenaamde Visie-het Corrigeren display maken het mogelijk om mensen in weerwil van de visueel gehandicapte Smartphones, computers of Tablets, zonder het gebruik van conventionele visuele HULPMIDDELEN als een bril of contactlenzen – afhankelijk.

Zelfs de meest ernstige visuele beperkingen kunnen worden gecompenseerd voor

De techniek die gebruikt wordt is afneembaar, en doet denken aan een iets te dik bedroefd screen protector. Het betrokken zijn bij de ontwikkeling, de onderzoekers beschrijven hun uitvinding als een soort van glazen voor het apparaat, zodat de kijker kan doen zonder een visuele hulp.

Vanuit medisch oogpunt is het Display glazen maar het is niet alleen een verademing voor de vooruitziende mensen, maar ook een mogelijkheid om zelfs de meest complexe verminderde balans, die niet kan worden gecorrigeerd met een bril, contactlenzen of zelfs een operatie

Technische Details over hoe de nieuwe Display-bril’ werkt kunt u vinden in de volgende Video.

Onderzoekers aan de Universiteit van Californië, Berkeley legt je uit hoe je nieuwe Display glazen werken (Video, taal: engels)

Hamburg-harburg, 30. Juli 2014

Geef een reactie