Dienovereenkomstig, door slaappillen?

Dement durch Schlaftabletten
Een nieuwe studie versterkt het vermoeden dat het zogenaamde anticholinerge geneesmiddelen suggereert dat dementie kan verhogen het risico van een nieuwe studie: mensen met bepaalde hooikoorts nemen en slaappillen, hebben een verhoogd risico van dementie. De wetenschappers adviseren over andere voorbereidingen te voorkomen.

Het bericht is alarmerend: over-the-counter slaappillen en hooi-koorts drugs verhogen het risico op dementie. De resultaten van een nieuwe studie door de Universiteit van Washington, die onlangs werd gepubliceerd in het tijdschrift JAMA Internal Medicine.

Worden beïnvloed, bijvoorbeeld, de slaappil Vivinox, en de hooikoorts betekent Dormutil. Ze behoren tot een groep van geneesmiddelen, de wetenschappers waarschuwen dat anticholinergica. Deze remmen de werking van acetylcholine in de zogenaamde parasympathische zenuwstelsel. Het is over het algemeen voor rust en herstel verantwoordelijk. Veel van deze medicijnen worden vooral gebruikt door oudere mensen op een regelmatige basis, bijvoorbeeld in het geval van slaapstoornissen, depressie, hart-en vaatziekten, of hooikoorts.

Wees voorzichtig met over-the-counter drugs

Gewoon waarschuw u, het hoofd van het onderzoek, Professor Shelly Gray: u moet weten dat zelfs over-the-counter slaappillen heeft krachtige effecten op het zenuwstelsel. Die niet, moet je dit bespreken met zijn arts. Het is echter niet raadzaam om te stoppen nu uit angst van de ziekte van Alzheimer, een therapie onmiddellijk. Het zou beter zijn te streven naar een arts voor een alternatieve medicatie.

Voor hun studie, de wetenschappers gedocumenteerd over een periode van zeven jaar, de gezondheid van de 3 434 mannen en vrouwen die 64 jaar of ouder. Van deze, 637 de ziekte van Alzheimer en 160 ontwikkelde een andere Vorm van dementie.

Oudere studies suggereren een link tussen anticholinergica en dementie. Nieuw, echter, is dat het Team was in staat om te bewijzen aan Shelly Gray, een dosis-respons relatie. Een heel belangrijke opmerking, om te bewijzen dat een wetenschappelijke theorie. In dit geval is het meer anticholinerge medicatie nam een Persoon is, hoe groter het risico is op het ontwikkelen van dementie. Het kan worden verhoogd met maximaal 54 procent.

Een bewezen verhoogd risico, had de onderwerpen per dag van ten minste 10 mg Doxepin, 4 mg difenhydramine of 5 mg Oxybutynin over een periode van drie jaar. Grijs voegt toe: Als een arts anticholinergica schrijft, want het is de beste therapie, dan moet hij kiezen voor de dosis zo laag als mogelijk, de therapie wordt zorgvuldig gedocumenteerd, en je stopt, moet je niet effectief. Iedereen die in de gelegenheid moet Ontwijken hun mening over een Alternatief.

Deze middelen bevatten anti-cholinergica

Doxepin is opgenomen in de volgende geneesmiddelen:

Aponal, Doxepin Stad, Mareen,

Difenhydramine is opgenomen in de volgende geneesmiddelen:

Betadorm, Dolestan, Dormutil, Emesan, halve maan, Moradorn, Nervo KIEZEN, Sediat, Sedopretten, Vivinox

Oxybutynin in Duitsland kan worden gevonden in een van de volgende medicijnen:

Dridase Oxybutynin STADA, Spasyt

Hamburg-harburg, 27. Januari

Geef een reactie