Dieet mythe ontkracht – versterving van het vlees is niet gezonder

Verzicht auf Fleisch ist nicht gesünder
Een volledige vrijstelling is niet een gezonder leven. Huidige studies tonen aan dat de consumptie van 30 gram mager rundvlees ook het risico voor hart-en vaatziekten senktDer verbruik van mager rundvlees, verlaagt u uw risico voor hart-en vaatziekten. De onderzoekers van de Pennsylvania State University, laten zien in een onlangs gepubliceerd dieet studie. Verschillende diëten met betrekking tot hun invloed op de hypertensie mensen werden bestudeerd.

De resultaten van het huidige dieet studie tonen aan dat een dieet plan dat is afgeweken van de op het verbruik van mager rundvlees, geen toegevoegde waarde voor de gezondheid van het hart en de bloedsomloop betekent. Dienovereenkomstig, de zogenaamde DASH dieet (Dietary Approaches to Stop Hypertension is te verlagen tot dieet met de bedoeling van de hypertensie) van alle geteste methoden voor een effectieve gewichtsreductie is het gezondste.

Een vlees voeding is gezonder

In tegenstelling tot de meerderheid van hoge bloeddruk de aanbevolen diëten, het DASH dieet, dat het vermijden van vlees vermindert het risico van de bloeddruk gerelateerde hart-en vaatziekten. In feite, de evaluatie van de patiënt geeft aan dat – naast veel fruit, groenten, vetarme zuivelproducten en plantaardige eiwitten – het verbruik van mager rundvlees en zelfs een gezonder cardiovasculair Systeem. Specifiek, de onderzoekers adviseren een dagelijkse hoeveelheid van Rund-en kalfsvlees van ongeveer 30 gram.

Voor de studie, 36 individuele studies werden geëvalueerd. Studieleider Professor Cent Kris-Etherton, zei: De analyse duidelijk bewijst dat mager rundvlees draagt bij aan de gezondheid van het hart en de bloedsomloop direct.

Hamburg-harburg, 18. Juli 2014

Geef een reactie