Dieet mythe ontkracht – meer fruit en groente, niet slim

Mensen die eten van meer groenten en fruit, maar niet sneller. Een recente studie van Amerikaanse wetenschappers toont.

De onderzoekers van de Universiteit van Alabama in Birmingham verklaren in hun studie dat de verhoogde consumptie van fruit en groenten kan niet worden gebruikt als een dieet tactiek aanbevolen. In het grootschalig onderzoek met meer dan 1200 vrijwilligers, de voeding heeft geleid, in ieder geval, de voorwaardelijke verandering in dieet – fruit en groenten op vermindering van het gewicht van het lichaam.

Volgens de verklaringen van de Directeur van de studie van Professor Kathryn Kaiser, in de veronderstelling dat de verandering in de food-Instellingen leiden tot gewichtsverlies, een denkfout. Hoe Meer fruit en groenten heeft alleen een dieet effect, als je minder eet.

Voor een gezonde voeding, veel factoren zijn bepalend

Belangrijk is de vermindering van calorieën, zegt Professor Kaiser. Wat is de loop van een dag, niet met het oog op de pure dieet-effect van belang. Veel belangrijker dan de eenvoudige overdracht of de ontheffing van bepaalde voedingsmiddelen, niet alleen om de verminderde inname van calorieën, maar ook voldoende beweging in dit verband. Het totale pakket is het gezond Afslanken is van cruciaal belang.

De wetenschappers raden ook aan het geven van voedingsadvies, in de toekomst, eerlijk. Momenteel vooral een beperkend dieet zou worden gekleed in aanbevelingen in positieve formuleringen, om meer gemakkelijk aangenomen. Professor Kaiser legt uit: gezonder Eten, eet meer fruit en groenten, klinkt het positief voor mensen die willen om gewicht te verliezen, nog steeds, als gewoon minder eten. Dit is om aangesloten te worden op het feit dat met het fruit en de groenten die traditioneel – en terecht – veel voordelen voor de gezondheid. Gewichtsverlies is niet een van hen, maar volgens de Amerikaanse onderzoekers, per se. De studie is te laten zien dat het kan komen met de eenvoudige conversie van fruit en groenten in op dezelfde tijd onverminderd de inname van de dagelijkse hoeveelheid calorieën – geen dieet effect. Gezonde deze wijziging nog niet.

Hamburg-harburg, 30. Juni 2014

Geef een reactie