DIE waarschuwing: nicotine-dood elke zes seconden

Eine Hand hält eine Zigarette
Elk jaar worden er ongeveer zes miljoen mensen aan de gevolgen van hun nicotine sterven van verslavingHet is een rook-epidemie, en we moeten ze stoppen om levens te redden – de wereld gezondheid organisatie (WHO) noemt in een recent rapport. Leer hier wat maatregelen.

Elk jaar zes miljoen mensen sterven als gevolg van verslaving aan Nicotine is één persoon om de zes seconden. Dus meer mensen sterven aan Roken dan aan tbc, Aids en Malaria.

Om dit te verbeteren dramatische situatie, DIE in de WHO-Rapport over de wereldwijde tabak-epidemie in 2015, een voorstel: deskundigen op te roepen in het rapport, regeringen over de hele wereld tot verhoging van de belasting op tabak, zodat ze goed voor drie kwart van de aankoopprijs.

DIE beweren: belasting op tabak verhogen

Een verhoging van de belasting op tabaksproducten zijn een van de meest effectieve en meest economische maatregelen voor het verminderen van de consumptie van de dodelijke producten, zegt DIE Directeur Dr. Margaret Chan.

2008 was dat aantal al gegroeid naar 22 Staten, de belasting op tabak, gevolgd door 14 andere landen in 2014. Deze strategie heeft bewezen effectief te zijn, zegt Dr. Douglas Bettcher, Directeur van de Afdeling preventie van te ziekten op DIE: bewijs uit landen zoals China en Frankrijk laten zien dat hogere tabak prijzen in combinatie met een verhoging van de belasting op de daling in het gebruik van tabak en tabaksproducten-veroorzaakt schade aan de gezondheid, zoals longkanker. In Duitsland, de bestrijding van het tabaksgebruik bijna 75 procent van de aankoopprijs.

De WHO-experts in het rapport aan het feit dat Roken is één van de belangrijkste risicofactoren van hart-en vaatziekten, en Diabetes. Hier vindt u de beste tips om te stoppen met Roken.

Hamburg-harburg, 8. Juli

Geef een reactie