Deze verjaardag is een wonder


Als de kleine Jaxon werd geboren in Florida, gehouden op niemand is het mogelijk dat hij zijn eerste verjaardag ervaring würdeJaxons s eerste verjaardag is een dubbele reden om te vieren: Op het moment van zijn geboorte, zijn Artsen gewist hem net een paar dagen, een kans van Overleven, omdat grote delen van zijn hoofd ontbreekt. Klik hier om te lezen zijn aangrijpende verhaal.

Jaxon is nu een jaar oud en haar fans op Facebook met bijna 150.000 mensen. Ze zijn allemaal gefascineerd en ontroerd door zijn ongelooflijke verhaal.

Als zijn moeder, Bretagne Buell zwanger was van hem, niet ontdekt door uw arts tijdens een Routine-echo, dat er iets mis was met Jaxons hoofd. Hij had een vreemde Vorm – eerste van alles, maar het was onduidelijk wat de oorzaak van de vervorming.

Als het gaat om de vervorming van het hoofd?

Na zijn geboorte de ouders waren op de hoogte van de diagnose, Jaxon was een zogenaamde anencephaly – misvorming, in welke delen van de hersenen, de Schedel, de hoofdhuid en de hersenvliezen ontbreken. De getroffen kinderen overleven de zwangerschap, zij sterven, meestal een paar dagen na de geboorte.

Elke arts die we spraken is gefascineerd door het feit dat Jaxon is hier vandaag, en je kunt niet met een weersverwachting, schrijft Bretagne Buell op Facebook.

Met name het bewegen van zijn ouders de vorderingen van de Jongen maakt, hoewel delen van zijn hersenen ontbreken zijn: op het moment dat hij met zijn mond voortdurend en leert om te communiceren in zijn eigen manier, met ons. Hij kan zitten, met zijn handen naar voorwerpen reiken en bellen zijn ouders mama en Addy.

Fundraiser voor Jaxon

Echter spasmen om hem aanvallen, en te maken, moeite met eten. Sinds zijn ouders zijn dringend geld nodig hebben voor de Financiering van zijn medische zorg, lanceerden ze een fundraising campagne, met de hulp van die u kunt in de tussentijd 50.000 euro.

Jaxon is een vechter, dat is waarom hij kreeg de bijnaam Jaxon Sterk. Onder de Hashtag #jaxonstrong zijn verhaal is wereldwijd gedeeld. Jaxons kleine footprint laat een blijvende indruk in de wereld, en dat hij is geraakt in een jaar al meer mensen geïnspireerd en de meesten van ons in je hele leven, schrijft zijn vader op Facebook. Omdat hij leeft, ik ben goed, ik ben gezegend, ik ben dankbaar en ik ben gewoon een trotse ‘Addy’.

Hamburg-harburg, 29. September

Geef een reactie