Deze beroemdheden zijn het lijden van zaadbalkanker

Marco Russ
Eintracht Frankfurt Marco Russ is positief getest op Doping. Schuldgevoel is een tumor ziekte. Andere in het oog springende voorbeelden kunt u zien in de galerie van testicular kanker treft vooral jonge mannen. Nu heeft het de voetballers Marco Russ. Echter, er zijn andere in het oog springende voorbeelden.

Per toeval werd ontdekt bij Eintracht Frankfurt, kapitein, Marco Russ, een Tumor. In het geval van een dopingcontrole verhoogde niveaus van het hormoon humaan chorion gonadotrofine (hCG) werden gedetecteerd. HCG is een doping-agent, maar wordt ook gevormd door het menselijk lichaam, en spreekt in verhoogde waarden voor tumoren van de geslachtsorganen.

De eerdere verklaringen wijzen op een zaadbalkanker van de 30-jarige voetballer. Zaadbalkanker ontstaat meestal in de leeftijd van 29 tot en met 35 jaar en is in deze leeftijdsgroep de meest voorkomende vorm van kanker van de man.

Marco Russ zou worden met een zaadbalkanker zijn niet alleen. Welke Beroemdheden zijn lijden, naast zaadbalkanker, zie je in de gallery.

Geef een reactie