Deze ader detector geeft de snelste manier om uw bloed

Der Venen-Detektor
De aderen detector buizen in het groen licht stralen. Dus, een Bloed test moet het mogelijk zijn, dat is sneller, pijn-vrij en ongecompliceerd. Het bloed transfusie levensreddende onderdeel van de moderne Intensive care en de spoedeisende geneeskunde. Echter, een chronisch gebrek aan bloed, de wereld is bewaard gebleven. Onderzoekers zijn op zoek voor zo lang voor nieuwe Manieren te komen om gemakkelijker op ons bloed en vond dit een veelbelovende benadering.

Veel mensen doneren van een zeer alledaagse reden dan ook, heb je geen bloed: ze zijn bang voor de spuit. Een Israëlische studie uit 2003 blijkt dat één op de vijf volwassenen – en een potentiële donor naalden voelt niet alleen onaangenaam, maar ook een zogenaamde Trypanophobie (angst voor naalden).

Geen synthetische bloed in zicht

Maar, zolang de ontwikkeling van een synthetisch Bloed vervanging is aangevraagd, Artsen en chirurgen vertrouwen op het bloed van donaties. En het gebruik van naalden donoren niet zal komen in de toekomst, mislukken. Echter, de onderzoekers in Australië hebben nu een Instrument ontwikkeld om het verhogen van de bereidheid van de bevolking om het Bloed De aderen detector.

De angst voor naalden te nemen

Het apparaat met nabij-infrarood rood licht werkt in het infrarood frequentie bereik dat is zichtbaar voor het blote oog, wordt getest door het Rode kruis in Australië. Het principe is eenvoudig: het deel van Het lichaam, bijvoorbeeld de arm –, moet worden verwijderd om het bloed wordt bestraald met de aderen detector. De zuurstof-vrije hemoglobine deeltjes in het bloed te binden zuurstof voor het eerst wordt opgenomen in de infra-rood licht. Alleen de groene component van het licht dat wordt gereflecteerd door de aderen. Dit is gewoon een ader duidelijk zichtbaar vanaf de buitenkant.

De aderen detector te vinden van de medische staf om een goede ader. De bloedafname voor de donor, sneller, minder pijnlijk en minder ingewikkeld. Aan de andere kant – en dit is, volgens vele experts is het nog belangrijker – om potentiële bloeddonoren is de angst voor de gevreesde proces met de spuit. Het Rode kruis in Australië, hoopt op deze manier in de toekomst veel nieuwe bloeddonoren.

Een andere veelbelovende gebied van de toepassing van de nieuwe aderen belofte-detector, verwijst naar de behandeling van bijvoorbeeld ouderen, mensen wiens bloed-vaten zijn moeilijk of onmogelijk zijn zonder de hulp van het groene licht dat van buitenaf zichtbaar is.

In Australië, de nieuwe video zal getest worden om de detector op het moment (Video, taal: engels).

Hamburg-harburg, 15. December 2014

Geef een reactie