Dementie-diagnose bij de lunch

Demenzpatient beim Essen
Door dementie, het eten van gedrag kan worden beïnvloed, volgens een nieuwe studie in aanvulling op vergeetachtigheid en desoriëntatie hebben de neiging om veel van dementie patiënten aan abnormale eetgewoonten. Dit kan in sommige gevallen gevaarlijk zijn voor uw gezondheid.

Dementie veranderd veel van de structuren in de hersenen permanent. Dit is ook van invloed op het gedrag. Mensen met dementie worden stijf en vaak koppig en chagrijnig en prikkelbaar. Een eerder weinig bestudeerde Symptoom van de zieken, ongewone eetgewoonten in dementie. Mensen die last hebben van een zogenaamde fronto-temporale dementie, de neiging, blijkbaar, om hun vroegere eetgewoonten na de ziekte erg. Een Team van wetenschappers van de International School of Advanced Studies (SISSA) in Italië heeft onderzoek gedaan naar de achtergronden van deze symptomen. Hun bevindingen werden gepubliceerd in het publicatieblad van neuro-geval.

Frontotemporal dementia is een Overkoepelende term voor ziekten, die bestaat uit een geleidelijke vernietiging van de zenuwcellen van de temporale en frontale kwab resulteert in de hersenen. Deze gebieden van de hersenen spelen een belangrijke rol in onze besluitvorming, gedragscontrole, emoties en taal. Het Team van Marilena Aielloa en Raffaella ik Rumiatia aangenomen dat de schade in de Hypothalamus, een hersengebied dat onder andere voor de Honger en dorst de baas, kan de oorzaak van de gestoorde eetgedrag.

Tafelmanieren zijn vergeten

Het gedrag verandert wanneer je eten kan verschillende vormen aannemen:

Sommige patiënten plotseling vergeet manieren een tabel. Je begint te eten met de vingers, om voedsel te stelen van de plaat van de buren of blokkeren van de tabel buren met het eten. Anderen ontwikkelen een voorkeur voor een bepaald soort voedsel, dan obsessief en exclusief. Patiënten die lijden aan cognitieve en zintuiglijke handicaps, hebben ook de neiging te verwarren items met eten en proberen te eten. Zowel gedrag kan gevaarlijk zijn voor de slachtoffers, velen van hen hebben de neiging te worden veroorzaakt door het eten van wanorde, significante gewichtstoename of-verlies. Zowel het risico van ondervoeding, evenals de Verstikking en risico van letsel door ingeslikte voorwerpen, moet niet onderschat worden door familie en het verplegend personeel.

Dit gedrag problematisch zijn, natuurlijk, sociaal en ook op het gebied van de gezondheid van de patiënten, legt Marilena Aiello, Co-auteur van de studie. De herkomst van het voedsel-anomalie in frontotemporal dementia, is waarschijnlijk vele factoren. Mogelijk een Verandering in het zenuwstelsel, die wordt uitgedrukt in een vervormde beoordeling van de signalen van uw lichaam, zoals Honger, verzadiging en eetlust.

Wat is er achter de eetstoornis?

Voor het verkennen van de redenen voor deze processen, kan ook in het voordeel van de patiënten die lijden aan dementie. Al deze mechanismen zijn interessant om te begrijpen van de ziekte beter te ontwikkelen en optimale behandelingen voor de klachten, vertelt Aiello. Op hetzelfde moment, ze blijken afwijkingen die worden gevonden in verschillende vormen, in anders gezonde mensen met een gestoord eetgedrag. Dit kan nuttig zijn om eetstoornissen te begrijpen voor mensen die geen last hebben van dementie.

Hoe moeten de leden omgaan met eetstoornissen bij mensen met dementie?

Nabestaanden van de slachtoffers staan voor het Dilemma dat je het vaak al koppig Zieke hun favoriete voedsel, of heb je te dwingen om te eten ander voedsel. Items die gemakkelijk kunnen worden verward met die van levensmiddelen, bijvoorbeeld plastic fruit, mag niet in de buurt van de Getroffen gehouden. Anders, professionele tarieven, verenigingen, zoals de duitse Groene kruis, of de wegwijzer dementie geduld, Kalmte en een vleugje humor.

© door wat wordt uitgezonden

Hamburg-harburg, 27. Juni

Geef een reactie