De zomer is een risico van Salmonella, teneinde te voorkomen dat een infectie

Kinderärztin Dr. Nadine Hess verrät, wie Sie der Gefahr von Salmonellen bei Kindern vorbeugen
Salmonella-expert Dr. Hess: Preventie kan alleen worden bereikt door de voeding voor minstens 15 minuten worden verwarmd tot ongeveer 60 graden Celsius.Zomer – dat is te zeggen, eindelijk is er ijs, en een picknick-en barbecue-avonden. Er is echter een vaak onder-gewaardeerd het risico van voedselvergiftiging ligt op de loer Salmonella. Bijzonder gevoelig voor de infectie is wanneer er kleine kinderen zijn getroffen. Daarom geldt het volgende: Altijd de preventie van, en in het geval van een infectie snel behandelen!

De kinderarts Dr. Nadine Hess zegt:

Salmonella behoort tot de groep van zogenaamde entero-bacteriën. Ze komen in de natuur in veel gevallen is de Verzending gebeurt gewoonlijk via de consumptie van besmet vlees of andere dierlijke producten. De meest voorkomende infecties te wijten aan Salmonella besmette eieren, en zuivel die zijn verkeerd opgeslagen. Preventie kan alleen worden bereikt door de voeding voor minstens 15 minuten worden verwarmd tot ongeveer 60 graden Celsius.

Voor infectie, een groot aantal bacteriën, afhankelijk van de leeftijd en de reeds bestaande voorwaarden. Baby ‘ s en mensen boven de 70 jaar, patiënten met een immuun gebreken, in het bijzonder, ernstige anemie, en zelfs mensen die in het direct voorafgaande aan de aanvang van de bacteriën aan antibiotica-therapie, sneller ontwikkelen en meestal meer ernstige, soms zelfs vormen van leven is gevaarlijk. Daarom uitbraken in verpleeghuizen zijn in het bijzonder gevreesd, als de oudere mensen, maar ook kinderen, kunnen snel uitdrogen van de infectie gepaard met vochtverlies.

Geflügel beim Grillen immer ganz durchgaren, um Salmonellen-Infektion zu vermeiden

Een Salmonella, voedselvergiftiging kunnen gevaarlijk zijn voor kleine kinderen, omdat het kan uitdrogen van de infectie gepaard met vochtverlies sneller dan volwassenen

Om de eerste symptomen van de infectie relatief snel – tussen de zes en 72 uur na consumptie van het besmette voedsel (wat niet door de manier waarop, in de meerderheid van de gevallen), waterige diarree, en deels van de sterke, de onderbuik gepaard gaan met krampen, braken en, in sommige gevallen, koorts. De diagnose wordt gesteld door de ontlasting onderzoek in het laboratorium. Geen van de bovenstaande risicofactoren zijn, om de onaangename symptomen slechts een paar dagen, maar de ziekteverwekker kan worden uitgescheiden, zelfs nadat de symptomen zijn verdwenen voor bepaalde tijd (tot ongeveer een maand lang). Als een resultaat, andere mensen met dezelfde wc kan worden aangesloten, (hoewel deze wijze van overdracht van syfilis is eerder zeldzaam).

Behalve rehydriere (=vocht) maatregelen geen verdere behandeling is meestal niet nodig. In ernstige gevallen, vooral bij kleine kinderen en oudere patiënten zijn behandeling in de kliniek. Behandeling met antibiotica is mogelijk, echter alleen nodig in uitzonderlijke: bijvoorbeeld, in het geval van de risicogroepen gevallen voor ernstige infecties bij zuigelingen jonger dan zes maanden, want hier is een bloedvergiftiging kan worden geactiveerd. De reden voor de opheffing van antibiotica: niet te worden geëlimineerd door de duur en de dikte is verminderd, is de darmflora door antibiotica in aanvulling op verwarring en verhoogt de kans dat de betrokken Persoon is om de Voortdurende obstructie (=de bacteriën zelfs langer dan een maand).

Let dus op in de keuken is altijd in goede Hygiëne – vlees net buiten het bereik van kinderen gehouden te ontdooien, koken vlees en ei gerechten goed, de warmte, warm eten voor minstens 15 minuten op ten minste 60 graden Celsius en zorg ervoor dat alle bederfelijke Goederen correct worden opgeslagen.

Geef een reactie