De Zomer -, Brand-Tijd

Spiritus als Grillanzünder
Vermeende barbecue brandversneller, zoals alcohol of benzine kan führenOb festival verschrikkelijke brandwonden op een excursie of Barbecue: In de zomer is het vaak lastige situaties. Klik hier om te lezen hoe u kunt voorkomen en wat te doen in geval van nood.

Het kan ook gebeuren, vooral in de warme, droge zomer maanden, razendsnel. Plotseling brand uitbreekt. In het bos, in de auto, op een barbecue of in het appartement. Enkele honderden mensen per jaar door brand ten prooi vallen aan. In penibele situaties, het hoofd koel te houden! De praktijk Vita legt uit wat levens kan redden in dergelijke noodsituaties en hoe het doet er niet eens zo ver.

Bij het grillen, Nooit zonder een emmer met water

Als houtskool niet wil ontbranden onder de Grill, grijpen zo veel van de verkeerde middelen zoals alcohol, benzine of andere vermeende BBQ-accelerator. Het resultaat van ongevallen met ernstige brandwonden. Het is belangrijk voor het koelen van de verbranding met water onmiddellijk. Dit verlicht de pijn en stopt de nabrander – de schade aan de diepere weefsel. Hoe sneller de behandeling is, hoe beter het is voor het slachtoffer. Een emmer water moet altijd beschikbaar zijn tijdens het grillen daarom altijd voorzichtig. Het water behandeling dient te nemen een maximum van vijf tot tien minuten. Na dat, het slachtoffer is afgekoeld. Tot de Komst van de Heiland, u moet houden met Dekens en handdoeken te warm.

In het bos: de mobiele telefoon moet altijd worden

Iedereen die verrast wordt door een brand in het bos, direct moeten bellen van het alarmnummer 112 (brandweer) of 110 (politie). Alleen op droge dagen in de zomer, je moet de telefoon. Handig voor als redders kunt u nauwkeurige informatie over de locatie, hoe groot het Merk voor staat en als het brandt alleen op de grond of in de kruinen van de bomen. Bezorgd moet tegen de richting van de wind dan van het Vuur weg. Veilige vluchtwegen (indien van toepassing) loopt door de straten, of Bach.

Je bent gevangen in het vuur al, moet u plat op de vloer. Als er waar geen ontvlambare Vegetatie. Omdat rook stijgt meestal naar de top, voorkomt dat u het inademen van giftige dampen. Rook vergiftiging veroorzaakt na een korte tijd tot bewusteloosheid en meestal betekent de dood. Mensen waren in staat om in veiligheid te brengen, moet niet blijven hangen op de aangrenzende straten. U belemmeren zodat alleen de blus – en reddingswerkzaamheden.

Goed voorkomen dat een Dergelijke brand kan worden voorkomen

In het bos: geen open vuur Roken. Geen glas om weg te gooien, dat kan bundel stralen van de zon en als een vergrootglas.

Bij het grillen: gebruik Alleen goedgekeurde barbecue aansteker (met DIN-tekens). Wind (door Vonken).

In de auto: Niet op het droge bos vloeren. Hete katalysator zou kunnen ontsteken van een vuur.

In het huis: over-Voltage bescherming geïnstalleerd, voorkomt,blikseminslag schade, door zomerse onweersbuien.

In de auto: Geen reden om blind weg te lopen

Een auto in brand staat, en een paar seconden later ontploft: ze roepen ons op tot Actie films. Met de realiteit heeft dit niets te maken. Een brand breekt uit in de machinekamer, moet volgens studies, vijf tot tien minuten voor het bereiken van het interieur van de auto. Genoeg tijd om alle bewoners in de openbaarheid.

Daarom moet je gaan in deze volgorde: ontsteking, gevarendriehoek, bewoner van bergen, ongeval beschermen, brandblusser (indien beschikbaar). Van de Brand en de Komst van de Verlosser (die moet u onmiddellijk gewaarschuwd worden) wachten.

In het huis: trappen, in geval van brand nooit de Lift, met behulp van

Meestal branden uitbreken alleen in een kamer. Eerste, sluit Ramen en deuren om te voorkomen dat een Overslaan van het vuur. Escape nooit gebruik liften – ze lijken te roken als een schoorsteen. Er is een gevaar van verstikking! Altijd op de trap te Ontwijken. Escape is al onmogelijk om op het raam te bellen voor hulp.

Geef een reactie