De zoektocht naar het DNA van super-helden

Super-DNA
Sommige mensen lijken te hebben super held DNA, de genetische ziekten in de Pauze voorkomt, zeggen wetenschappers veranderingen in het genoom kan leiden tot aandoeningen zoals cystic fibrosis. Maar dat hoeft niet altijd het geval, nu toont een studie.

Wetenschappers bezig met de mechanismen en factoren die kunnen leiden tot erfelijke ziekten. Een internationaal team van onderzoekers op zoek naar gezonde vrijwilligers, waarvan het DNA daadwerkelijk moet leiden tot een genetisch zou hebben geïnduceerde ziekte.

Proefpersonen met een mogelijke Super-DNA

De internationaal Team geleid door Stephen H. Vriend van de Icahn School of Medicine in New York hebben een onderzoek uitgevoerd en de resultaten gepubliceerd in Nature Biotechnology. De wetenschappers onderzochten het DNA van ongeveer 600000 mensen op defecte genen, die normaal gesproken kan leiden tot de in de kindertijd aandoeningen zoals cystic fibrosis, Smith-Lemli-Optiz syndroom, familiaire Dysautonomia, Epidermolysis, Pfeiffer syndroom, Polyendokrinopathie, dysplasie en Atelosteogenesis.

De onderzoek groep was in staat om te identificeren 13 mensen met een ‘Super-DNA. In weerwil van de mutaties in hun genoom, zij leek gezond.

Veerkracht Project

Maar hier is de huidige studie eindigt, omdat de pati├źnten hun DNA voor deze test procedure nog een keer. De onderzoekers, is het niet mogelijk, de identiteit van de 13 DNA super heroes uit te vinden. Kunt bevestigen de studie, daarom, zo veel, alleen dat er een mogelijkheid van Super-DNA.

Echter, in het kader van de Veerkracht Projecten om er naar te streven de onderzoekers al nieuwe DNA-onderzoeken, die u zijn op zoek naar proefpersonen, het volledige medische dossier van de wetenschap. Dit is de sleutel om alle van ons DNA-super-held.

Hamburg-harburg 13.04.

Geef een reactie