De ziekte van de buikholte

In het geval van coeliakie is een intolerantie voor Gluten. Dit zijn eiwitten die in de lijm-eiwit laag van granen. De buikholte van de ziekte manifesteert zich zwakte vaak door problemen met de spijsvertering en de Macht, omdat het de opname van voedingsstoffen wordt verstoord.

Wat is coeliakie?

De term beschrijft de ziekte van de buikholte een intolerantie voor het eiwit lijm Gluten. Het is te vinden in de meeste granen, waaronder tarwe, spelt, rogge, haver en gerst. Deze incompatibiliteit triggers in het lichaam van een kettingreactie: zodra de Betrokken Gluten maakt het immuunsysteem antilichamen tegen de cellen van de dunne darm, dit is de reden waarom de ziekte van de buikholte is een van de auto-immuunziekten. Dit proces kan leiden tot een ontsteking van het slijmvlies, de verandering in het verdere verloop. Als gevolg van de dunne darm, de componenten van het voedsel te absorberen (Malabsorptie).

Zöliakie ist eine Unverträglichkeit gegenüber Gluten

Coeliakie is een intolerantie voor Gluten, die in tarwe, spelt, rogge, haver en gerst

De mensen met coeliakie lijden ook vaak diarree en een opgeblazen gevoel. U opstijgen, worden snel moe, en voel algemene moe. Een dergelijke intolerantie kunnen doen in elke leeftijd merkbaar is. Van de ziekte van de buikholte, Artsen spreken, eigenlijk alleen wanneer de symptomen zich al in de kinderjaren. Bij volwassenen, de ziekte wordt aangeduid als niet-tropische Spruw of Gluten-gevoelige enteropathie. De scheiding van de voorwaarden, maar in toenemende mate, zodat de Artsen spreken in het volwassen coeliakie.

Experts schatten dat tussen 0,5 en 1 procent van de bevolking in de Westerse industriële landen worden getroffen door de ziekte van de buikholte. Het is niet waarschijnlijk dat een hoge mate van onderrapportage, omdat de Gluten intolerantie toont altijd symptomen of klachten worden geïnterpreteerd.

Geef een reactie